Teatru pentru copii
Teatrul Stela Popescu

Teatrul Stela Popescu

15 iunie - Teatrul Stela Popescu: In prima zi de vacanta, DOMNUL GOE SI AI LUI va asteapta in Gradina de Vara TVR, incepand cu ora 11:00. Spectacolul este o talmacire contemporana a schitelor lui Caragiale, o productie care îmbina comicul de situatie cu neprevazutul. Cu: Stela Popescu, Raluca Straia, Ramona Olteanu, Andreea Blidariu, Stefan Popov, Stefan Fieraru, Silviu Mihaila, Adrian Dima, Florian Bala. Isi da concursul baletul TSP. Regia: Dan Tudor; Coregrafia: Stefan Soare. Spectacolul va fi prezentat in cadrul proiectului TEATRU IN TVR. Gasiti bilete aici.

Teatrul Stela Popescu

08 iunie - Baletul "Seherezada" - premiera oficiala la Teatrul Stela Popescu
Baletul "Seherezada", o adaptare dupa Mihail Fokin, in regia si coregrafia lui Stefan Soare, va avea premiera oficiala sambata, 10 iunie, de la ora 17,00, pe scena Salii Mari a Palatului National al Copiilor.
Astfel, Teatrul STELA POPESCU prezinta a douasprezecea premiera la finalul stagiunii, institutia fiind infiintata anul trecut. Aceasta superproductie cu povestiri din "O mie si una de nopti" ii reuneste in distributie pe membrii corpului de balet ai teatrului. In rolul Seherezadei e Alis Gheorghe, al Sclavului de Aur - Andrei Dogaru. Temutului Sultan Shahryar ii da viata pe scena Zoran Raici, iar Prietenului Sultanului Andrew Lupu. Eunucul e Alexandru Malaeru. Alaturi de ei danseaza Ana Mihai, Cristina Marin, Octavian Iuga, Constantin Chita, Monica Cosma, Denisa Anastasiu s.a.
Decorul si costumele sunt semnate de Viorica Petrovici. Povestitor in acest spectacol este actrita Stela Popescu.
Spectacolul TSP prezinta o impletire intre basm - ne aducem aminte de "O mie si una de nopti" - si firul istoric al intamplarilor, cu personaje surpriza, cu evenimente care tin cu sufletul la gura publicul de orice varsta. "Seherezada" te duce in lumea fantastica a cadanelor, a razboinicilor-prizonieri, a unui sultan care, ca orice sultan, nu iarta tradarea.

Teatrul Stela Popescu

ARHIVA NOUTATI:

30 mai - Un mare succes al Teatrului Stela Popescu in pragul verii - Prima editie a Festivalului International "Folclorul copiilor", care s-a desfasurat la Bucuresti intre 27 si 30 mai, a fost un mare succes. Aceasta este concluzia organizatorilor si a partenerilor acestui eveniment, care in cifre inseamna: 12 formatii, sapte tari, 50 de momente artistice, peste 300 de copii si tineri participanti. Publicul a avut parte de un repertoriu variat, fiind captivat de tot ce au prezentat solistii, dansatorii, coristii, instrumentistii etc, veniti din Bulgaria, India, Turcia sau reprezentand Italia, Grecia, Iasraelul si, bineinteles, Romania. O adevarata efervescenta nascuta din cantec, din dans, din frumusetea costumelor purtate de artistii de pe scena.
Festivalul International "Folclorul copiilor", organizat de Teatrul STELA POPESCU impreuna cu Asociatia Europeana a Festivalurilor de Folclor - EAFF (partener UNESCO), alaturi de Palatul National al Copiilor din Bucuresti, a fost deschis de presedintele EAFF, Nikolov Kaloyan - o personalitate a muzicii in Europa, cel care a caracterizat mai apoi aceasta prima editie: "Perfecta!". Presedintele EAFF a venit la Bucuresti cu o echipa importanta de reporteri pentru a transmite pe mai multe canale evenimentul din Capitala Romaniei, facandu-l astfel cunoscut in tari in care sunt institutii membre ale Asociatiei Europene a Festivalurilor de Folclor, multi remarcand ca s-a nascut cel mai frumos festival european de folclor inchinat copiilor. Desi activeaza doar de un an de zile, Teatrul STELA POPESCU este membru al EAFF, ceea ce dovedeste ca TSP este o institutie recunoscuta in circuitul european, o alta dovada fiind si diversele premii obtinute.
Sala Mare a Palatului National al Copiilor a fost plina in zilele de festival. Prin acest important eveniment s-a dorit si s-a reusit deschiderea drumului spre o lume in care copiii sa se apropie, prin cele mai diverse abordari, de tezaurul romanesc, sa cunoasca folclorul altor tari, iar strainii sa vada cat de bogati spiritual sunt romanii.
Aceasta frumoasa reusita se datoreaza muzicologului Smaranda Oteanu-Bunea, director al Festivalului, directorul fondator al Teatrului STELA POPESCU, alaturi fiindu-i o echipa eficienta, formata, intre altii, din Stefan Soare, director al Baletului TSP, Georgiana Enisor, director Comunicare, Paul Hincu, director Tehnic, Florin Daramus, expert PR.

Teatrul Stela Popescu Teatrul Stela Popescu Teatrul Stela Popescu
Teatrul Stela Popescu Teatrul Stela Popescu Teatrul Stela Popescu

22 mai - TEATRUL STELA POPESCU, institutie publica de cultura aflata sub egida Consiliului General al Municipiului Bucuresti, organizeaza in perioada 27-30 Mai 2017, in parteneriat cu EUROPEAN ASSOCIATION OF FOLKLORE FESTIVALS si cu PALATUL NATIONAL AL COPIILOR, prima editie a Festivalului International "FOLCLORUL COPIILOR".
Pe scena vor evolua aproximativ 500 de reprezentanti ai Bulgariei, Indiei, Turciei, Italiei, Greciei, Israelului si Romaniei.
Dedicam spectacolul din data de 28 mai Zilei Internationale a Copilului si va invitam, cu mic, cu mare, incepand cu ora 14:00, la Sala Mare a Palatului National al Copiilor.
Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.

TEATRUL STELA POPESCU

04 mai - Programul de spectacole pentru luna MAI 2017 la Teatrul Stela Popescu:

Teatrul Stela Popescu Teatrul Stela Popescu

29 martie - "Dl. Goe si ai lui" va fi cea de a 9-a premiera a Teatrului Stela Popescu, de la infiintarea acestuia, in aprilie 2016. Premiera va bucura foarte curand publicul format din cei mai mici spectatori, desi nu ne despartim nici de foarte popularul baletul HARAP ALB, nici de show-ul "Competitia Vedetelor".
Adaptare dupa schitele lui Caragiale, "Dl.Goe si ai lui" este un musical semnat Roman Vlad, o productie reinterpretata de exuberantul actor si regizor Dan Tudor, care semneaza regia artistica a spectacolului. Cu o coregrafiei semnata Stefan Soare, "Dl.Goe si ai lui" este o productie la care participa vedetele teatrului - solisti, dansatori, tineri actori, cu concursul Baletului Teatrului Stela Popescu.
Spectacolul este o talmacire contemporana, vie si palpitanta, a schitelor lui Caragiale, o productie care imbina comicul de situatie cu neprevazutul, o derulare filmica sub inspirata bagheta regizorala a lui Dan Tudor. Goe, Mamita, MamMare, calatorii ciudati - toti asteapta publicul in trenul buclucas, in toate garile uitate de Dumnezeu, in care orice se poate intampla! Cap de afis este Stela Popescu.

Dl. Goe si ai lui
Program - APRILIE - Spectacolul "Dl.Goe si ai lui" la Sala Mare a Palatului National al Copiilor:
Luni, 03 aprilie, ora 10:00
Marti, 04 aprilie, ora 10:00
Sambata, 08 aprilie, ora 17:00
Luni, 10 aprilie, ora 10:00
Marti, 11 aprilie, ora 10:00

09 ianuarie - Stela Popescu, protagonista musicalului "Chirita la Iasi", regizat de Dan Tudor
Anul 2017 incepe in forta la Teatrul STELA POPESCU - cu premiera musicalului "Chirita la Iasi" de Roman Vlad, spectacol inspirat din piesa lui Vasile Alecsandri, in regia lui Dan Tudor. Rolul principal il detine marea actrita Stela Popescu, distributia fiind completata de artistii Daniel Filipescu, Andrei Lazar, Andreea Blidariu, Stefan Popov, Bogdan, Jennifer, Marian Marinescu s.a.
Publicul este invitat sa vada o creatie scenica atat cu muzica originala, cat si cu ecouri din pagini de Flechtenmacher (in spiritul epocii de atunci), cu o miscare scenica alerta, cu pedala pe comicul de situaţie, cu elegante sau pline de verva dansuri de epoca semnate de Stefan Soare si interpretate de membrii Baletului TSP, dar si cu fastuoase costume, cu decoruri sugestive a caror autoare este apreciata scenografa Viorica Petrovici. Dan Tudor stie sa realizeze spectacole pe placul publicului; a gasit cheia catre sufletul spectatorului si cu aceasta montare.
Prima reprezentatie va avea loc pe data de 16 ianuarie, ora 10:00, la Sala Mare a Palatului National al Copiilor. Pana la sfarsitul lunii, musicalul "Chirita la Iasi" este programat, in acelasi spatiu, astfel: 17 ianuarie (ora 10:00), 21 ianuarie (ora 17:00), 22 ianuarie (ora 11:00), 23, 24, 30, 31ianuarie (ora 10:00).
"Chirita la Iasi" - eveniment al stagiunii curente a Teatrului STELA POPESCU - va avea, cu siguranta, un parcurs impresionant: cu foarte multe reprezentatii, fie la sediu, fie in turneu, fie la festivaluri.

Chirita la Iasi

14 decembrie - Inainte de Craciun, a sasea premiera la TSP: "De la Chirita la Harap Alb"
Teatrul STELA POPESCU prezinta, inainte de Craciun, la 19 si 20 decembrie, ora 10:00 - Sala Mare a Palatului National al Copiilor, spectacolul "De la Chirita la Harap Alb" - Gala celebrelor personaje prezente in stagiunea TSP. Este cea de-a sasea premiera a teatrului inaugurat in 2016. Speram ca "De la Chirita la Harap Alb" va avea acelasi mare succes pe care l-au avut la public toate celelalte spectacole aduse la rampa: "Stela si prietenii ei", "Aladin", "Romania, tara magica", Festivalul cantecului care face minuni", "Secretele hiturilor".
Astfel publicul va avea parte la aceasta Gala de personaje celebre, de amuzante intalniri, de dialoguri impletite cu dansuri electrizante si de o paleta de partituri - de la Rossini la slagare de ultima ora. Este o Gala ce te binedispune, te cucereste, iti deschide sufletul in fata Sfintelor Sarbatori care se apropie!
Distributia ii include pe STELA POPESCU, Daniel Filipescu, Stefan Popov, Andreea Blidaru, Bogdan si Jennifer, precum si pe membrii Baletului TSP - dansatori profesionisti. Regia spectacolului este semnata de Catalin Voineag, iar coregrafia de Stefan Soare.

Teatrul STELA POPESCU

02 noiembrie - Teatrul STELA POPESCU prezinta la 8, 9, 14, 15, 21 si 22 noiembrie 2016, la ora 10:00, Sala Mare a Palatului National al Copiilor, musicalul "Aladin" de Roman Vlad. Acest spectacol este potrivit copiilor de gradinita si elevilor din clasele I-VI.
Musicalul "Aladin" este opera compozitorului Roman Vlad creata dupa povestea clasica, cu unele ecouri ritmice si folclorice preluate din lumea artistica orientala.
Cap de afis este marea actrita Stela Popescu - interpreta rolului Mama lui Aladin, insotita pe scena de solisti din diferite generatii si membrii ansamblului de balet al Teatrului STELA POPESCU.

Teatrul Stela Popescu

01 noiembrie - Teatrul Stela Popescu va lansa, cu prilejul zilei de 1 Decembrie, feeria folclorica "Romania, Tara magica"
Cel mai tanar teatru de repertoriu din Bucuresti, Teatrul Stela Popescu, pregateste, dupa o saptamana agitata, plina de evenimente, la fel de fapt, ca cele petrecute in toate lunile de la debutul institutiei in viata artistic romaneasca, o premiera speciala, care va fi lansata chiar de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei.
Premiera Romania Tara Magica este o feerie folclorica plina de fantezie, muzica, miscare si culoare, pe ritmurile vibrante ale batutelor si sarbelor romanesti, care va fi lansata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, prin spectacole speciale care vor avea loc in zilele de luni 28 noiembrie si marti 29 noiembrie a.c., ora 10:00, la sediul institutiei de la Palatul Copiilor.
FESTIVALUL CANTECULUI CARE FACE MINUNI, ed.I-a - director Daniel Filipescu, alaturi de pianist Madalina Florescu, soprano Andreea Blidariu, balerinii Alex Malaeru, Silvia Mauritiu, invitat special tenorul Florin Diaconescu- isi continua seria de spectacole gratuite la alte case de copii, Scoli special bucurestene, dupa periplul national din octombrie.
Coregraful Stefan Soare si baletul Teatrului Stela Popescu fac ultimele retusuri pentru un turneu incandescent la nivel national si institutional.
Pana atunci, marti , 29 noiembrie, Teatrul de la Palatul Copiilor va gazdui DECERNAREA PREMIILOR DE EXCELENTA PENTRU INTREAGA ACTIVITATE unor mari personalitati muzicale, de catre FORUMUL MUZICAL ROMAN.
Fiti alaturi de noi si bucurati-va de succesele noastre! Succesele noastre sunt si ale copiilor care ne aplauda!

Teatrul Stela Popescu

04 octombrie - TEATRUL STELA POPESCU: Ne face o deosebita placere sa va invitam la PREMIERA musicalului ALADIN, care va avea loc duminica, 9 Octombrie, ora 17:00, la SALA MARE a PALATULUI NATIONAL AL COPIILOR.

Teatrul Stela PopescuDATE DE CONTACT
Adresa: Palatul National al Copiilor, B-dul Tineretului, 8 - 10, sector 4
Numere de telefon: -
Internet:
Web: www.teatrulstelapopescu.ro
facebook.com/teatrulstelapopescu/
E-mail:  teatrulstelapopescu@gmail.com

Recomandati aceasta pagina: