Clinici/Cabinete stomatologie copii
Smilemed - Clinica de stomatologie si chirurgie oro-maxilo-faciala,servicii si asigurari stomatologice

Smilemed

Smilemed

De ce noi?


1. Suntem situati in Cotroceni, aproape de Piata Operei si puteti ajunge foarte usor, fie cu transportul in comun, fie cu masina personala (si sa nu va ingrijoreze locul de parcare !!)
2. Intrarea in cabinet se face direct din strada Dr. Lister si este supravegheata de camera de luat vederi.
3. In spatele usii gasiti atmosfera prietenoasa a salii noastre de asteptare (unde nu veti zabovi insa prea mult)
4. Respectam ora de programare. Stim cat de important este timpul Dumneavoastra.
5. Avem grija de sanatatea Dumneavoastra, atat in ceea ce priveste manoperele stomatologice cat si igiena si asepsia. Folosim materiale si instrumente de ultima generatie, consumabile de unica folosinta, sterilizare la cele mai performante standarde.
6. Avem competenta practica, pregatirea teoretica si experienta dobandita in clinici universitare si din strainatate pentru a conduce un tratament complet si complex de stomatologie, parodontologie si chirurgie oro-maxilo-faciala.
7. Smilemed e o echipa tanara, instruita in domeniul stomatologiei moderne , care cauta in permanenta sa fie la curent cu ultimele cercetari si metode de tratament, participand la cursuri si congrese internationale.
8. Stim sa comunicam cu Dumneavoastra, sa va expunem situatia clinica reala si un plan de tratament adecvat. Pacientul are putere de decizie asupra variantei de tratament, in cunostinta de cauza.
9. Stomatologia din ziua de astazi poate garanta tratamentul fara durere,
iar noi dispunem de materialele necesare si nu in ultimul rand, de timpul si
rabdarea necesara.
10. Suntem dotati cu aparat de radiologie de generatie 2002 care poate asigura radiodiagnostice complexe in mai putin de 5 minute.
11. Suntem in primul rand medici, de aceea abordarea cazului fiecarui pacient se face raportand situatia clinica stomatologica la starea generala de sanatate. Fisele Smilemed cuprind un chestionar complex. datele inregistrate fiind strict confidentiale. Fisele sunt arhivate computerizat printr-un program specific de management stomatologic.
12. Va stam la dispozitie de luni pana simbata, intre orele 9.00 - 21.00. Sambata se efectueaza in cabinet numai interventii chirurgicale programate, avand in vedere conditiile speciale de asepsie necesare chirurgiei.

Nu vrem sa va convingem ca noi suntem cei mai buni ! Va invitam sa ne vizitati si va veti convinge personal!DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Dr. Lister 22, Bucuresti
Numere de telefon: Program: zilnic 9.00-21.00
Tel.: (40) 1 411 90 54
Internet:
Web: www.smilemed.ro
E-mail:  office@smilemed.ro
Smilemed Smilemed

Back to school!

Smilemed Smilemed

Recomandati aceasta pagina: