Clinici/Cabinete stomatologie copii
Dent Estet 4 Kids

Dent Estet 4 Kids

Dragi parinti,

Un copil sanatos este un copil fericit! Pentru ca suntem la randul nostru parinti si iubim copiii sanatosi si fericiti, am infiintat in 2008 prima clinica stomatologica din Romania si din Europa de Est destinata in exclusivitate copiilor - DENT ESTET 4 KIDS, locul unde profesionalismul se imbina perfect cu dragostea si grija fata de nevoile celor mici.

Echipa de specialisti este pregatita atat in stomatologia pediatrica, cat si in comunicarea cu copiii de toate varstele, inclusiv cei cu nevoi speciale. Scopul nostru este sa oferim un mediu centrat pe copil, un mediu distractiv, prietenos, unde atat cei mici cat si parintii sa se simta confortabil si increzatori de fiecare data cand ne viziteaza. Consideram ca avem rabdarea necesara sa intelegem nevoile, temerile si grijile specifice fiecarui copil.

Suntem de parere ca cel mai important aspect in oferirea unui tratament dentar de inalta calitate este sa pui intotdeauna inainte copilul si nevoile sale. O experienta pozitiva si dezvoltarea unei relatii bazate pe incredere cu copilul si familia acestuia este cheia unei sanatati dentare pentru intreaga viata si cea mai buna cale de a elimina frica de medicul dentist si anxietatea pe care copilul o poate resimti in viitor, chiar in perioada de adult. Clinica stomatologica pentru copii DENT ESTET 4 KIDS garanteaza perfectiunea fiecarei proceduri. Suntem mai mult decat un cabinet stomatologic pentru copii. Suntem o echipa de specialisti preocupata de realizarea celor mai noi tratamente: indreptare dinti cu aparate ortodontice (aparat invizibil Incognito, aparat dentar pentru copii), inhalosedare copii, tehnici moderne de a trata caria la copii, etc. Prin stomatologie pentru copii realizata la un nivel de calitate superior si sfaturi pentru mamici consideram ca avem puterea de a creste impreuna zambete sanatoase.

Apreciem oportunitatea de a putea fi o parte importanta din viata copilului dumneavoastra pe masura ce creste si se dezvolta, si asteptam cu nerabdare sa va cunoastem!

Cu drag,

Dr. Oana TABAN

Despre noi

Din dorinţa de a reda increderea si a crea zâmbete sănătoase, la finele anului 2008 am inaugurat prima clinică din Europa de Est dedicată în exclusivitate copiilor. Cu un personal specializat în lucrul cu micuţii pacienţi şi cu multe vise pregătite să devină realitate am deschis clinica DENT ESTET 4 KIDS, revoluţionând astfel conceptul de stomatologie pentru copii.

Cine suntem?

DENT ESTET 4 KIDS este parte a grupului de clinici DENT ESTET. Datorită celor aproape 14 ani de excelenţă în servicii stomatologice ne poziţionăm Nr. 1 în medicina dentară în România.

La DENT ESTET 4 KIDS am reunit cei mai buni specialişti în stomatologie pediatrică alături de anestezişti specializaţi în tehnici de relaxare medie şi profundă, psihologi şi specialişti în psihiatrie infantilă, precum şi personal specializat în comunicarea cu copiii.

DENT ESTET 4 KIDS inseamna...

O clinică dedicată în exclusivitate copiilor

Întregul ambient al clinicii este inspirat din universul copilăriei. Astfel incat cei mici să se simtă in largul lor, ca si cand s-ar afla în lumea magică a eroilor preferaţi. Desene animate, povesti grozave, muzica si filme pentru copii, zambesc strengareste pe peretii clinicii DENT ESTET 4 KIDS.

Pino si Bazoo, mascotele noastre vesele sunt prezente peste tot pregatite sa dea o mana de ajutor cand vine vorba de buna dispozitie, gata sa demonstreze ca dintisorii pot fi din nou sanatosi si frumosi daca sunt corect ingrijiti.

Oferim micutilor cabinete personalizate în funcţie de vârsta fiecărui pacient şi un spaţiu de joacă de 70 mp, plin cu jocuri, cărţi si jucării.

Impreuna punem la dispoziţia copiilor dar şi a părinţilor un cabinet de consiliere psihologică specializat în psihologia copilului şi parenting.

O echipă de medici specializaţi în străinătate

Credem cu tărie în dezvoltarea continuă. Din acest motiv, investim în perfecţionarea fiecărui medic şi, astfel, oferim pacienţilor noştri cele mai noi si adecvate tratamente.

Pentru a relaţiona cât mai bine cu micutii pacienti şi pentru a răspunde optim nevoilor şi dorinţelor acestora, personalul nostru este instruit de către specialişti în comunicare şi psihologi de renume.

Cea mai avansata tehnologie

La DENT ESTET 4 KIDS investim permanent în echipamente şi în perfecţionarea medicilor nostri în cele mai avansate tehnici de anestezie şi tratament.

Dispunem de tehnologie de ultima generaţie precum radiologia computerizată cu nivel scăzut de radiaţii, speciala pentru copii, tehnologie ce permite efectuarea unor consultatii minim invazive de diagnostic şi tratament.

Deoarece intelegem frica celor mici de „albinuta” si de medicul dentist, folosim cele mai avansate tehnici de anestezie. Aceste tehnici de anestezie sunt cunoscute şi sub denumirea SLEEPY 4 KIDS: inhalo-sedare cu FUNNY GAS şi analgo-sedare, ambele asistate de medici A.T.I.

Servicii certificate ISO

Faptul că suntem prima clinică de medicină dentară din România certificată ISO de către renumita firmă germană The Germanischer Lloyd Certification GmbH din Hamburg atestă importanţa pe care o dăm actului medical şi fiecărui pacient în parte.

Grija pentru viitorul fiecărui copil

Pentru noi implicarea socială este un crez. Ea reprezintă mai mult decât o initiativa strategica, este un sistem de sprijin si dezvoltare. In acest sens incercam sa ii inspiram pe cei cu care interactionam atat in mediul de afaceri cat si in relatiile cu pacientii nostri.

Din acest motiv, am iniţiat mai multe programe educaţionale prin care ne aducem aportul la educarea şi informarea corectă atât a copiilor din grădiniţe şi şcoli, cât şi a părinţilor în ceea ce priveşte importanţa igienei dentare corecte şi a alimentaţiei sănătoase.

Credem în...

Puterea fiecăruia de a-si redobandi increderea si zâmbetul sănătos.


DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Av. Mircea Zorileanu nr. 62 B, Bucuresti
Numere de telefon: Tel.fix: 021-224 17 14
Tel.Mobil: 0755-60 20 20
Persoane de contact: -
Internet:
Web: www.de4kids.ro
E-mail:  office@de4kids.com

Recomandati aceasta pagina: