Gradinite Internationale
Alphabet Kindergarten - Romana, Engleza, Franceza, Araba

Alphabet Kindergarten

Alphabet Kindergarten reprezinta un proiect ambitios, axat pe dezvoltarea inteligentei emotionale si creativitatii copiilor, primul de acest gen din Romania, atent gandit, analizat si structurat, aflat intr-o continua dezvoltare, care s-a nascut din dorinta de a vedea zambete pe chipurile tuturor copiilor si implicit, parintilor.

Constienti de importanta gradinitei in dezvoltarea fiecarui copil, ne dorim ca micutii nostri Alphabeti sa aiba parte de o copilarie fericita, punand astfel bazele unei educatii solide, sa insuflam individualitate, sa-i ajutam sa isi dezvolte liber personalitatea, sa acumuleze cunostinte, sa aiba posibilitatea de a face propriile alegeri, de a-si dezvolta veleitatile si creativitatea intr-un mediu educational sigur, deschis si transparent.

Alphabet Kindergarten ofera copiilor oportunitatea de a descoperi si de a invata lucruri noi , de a-si dezvolta abilitati esentiale pentru viata de zi cu zi, de a avea mereu un prilej de bucurie si de a se simti inconjurati de prieteni, sub indrumarea unui personal tanar si specializat.

La Alphabet Kindergarten noi intelegem ca alegerea unei institutii de invatamant potrivita nevoilor copiilor dumneavoastra este o decizie importanta si ne straduim pentru a satisface asteptarile fiecarei familii.
Atat programul educativ, cat si activitatile noastre sunt atent cercetate, gandite si alese, pentru a intampina fiecare zi cu imaginative, inovatie si multa pofta de distractie, ajutand copiii sa invete confortabil si cu incredere.

Personal:
Cadrele noastre didactice sunt absolvente ale Liceului Pedagogic,Facultatii de Psihopedagogie- Profesori in invatamantul primar si prescolar, Facultatii de Limbi si Literaturi Straine.

Siguranta:
- Supraveghere medicala zilnica , triaj epidemiologic desfasurat in fiecare dimineata
- Informatiile oferite va vor ajuta in crearea unei imagini de ansamblu asupra noastra, insa cea mai eficienta metoda de a necunoaste si evalua, consta intr-o intalnire. Va invitam sa ne contactati si sa ne anuntati vizita dumneavoastra.
DATE DE CONTACT
Adresa: Soseaua Erou Iancu Nicolae nr.36
zona Pipera - Tunari
Numere de telefon: Tel.mobil: 0721 752 843
Persoane de contact: 0721.752.843 - Cornelia Slim pentru Romana & Engleza
0733.796.999 - Georges Slim for English, French & Arabic
Internet:
Web: www.alphabetkindergarten.ro
https://www.facebook.com/alphabetkindergarten.ro
E-mail:  office@alphabetkindergarten.ro, admissions@alphabetkindergarten.ro
Alphabet Kindergarten Alphabet Kindergarten Alphabet Kindergarten
Alphabet Kindergarten Alphabet Kindergarten Alphabet Kindergarten
Alphabet Kindergarten Alphabet Kindergarten Alphabet Kindergarten

Recomandati aceasta pagina: