Gradinite internationale
Gradinita Scoala Germana Bucuresti

Scoala Gemrmana Bucuresti

Scoala Germana Bucuresti (DSBU) a fost fondata in anul 2007 si este din 2012 una dintre cele 140 de scoli germane oficiale din strainatate, formata din cresa, gradinita, scoala primara si liceu in curs de formare. In total institutia noastra gazduieste aprox. 160 de copii. Cursurile noastre urmeaza programa scolara a landului Baden-Württemberg si se desfasoara in limba germana.
Constituim un loc de intalnire pentru diferite culturi angajate intr-un schimb caracterizat de respect reciproc si avantajos. Pentru a putea face fata cerintelor viitoare ca de exemplu numarului de elevi in crestere si calitatii ridcate a educatiei, este necesara construirea unui nou campus. Acesta isi va deschide portile in urmatorii 2 ani.
DSBU este constituita ca asociatie non-profit care se sustine prin contributiile membrilor sai, prin donatii si sponsorizari.
DSBU este singura scoala din Romania care urmeaza in totalitate programa germana si care este acreditata de Ministerul Afacerilor Externe din Germania si membra a Federatiei Mondiale a Scolilor Germane din strainatate.
Orar: 8.00 - 18.00
Spatiul Gradiniteti: DSBU este amplasata in imdediata apropiere a Parcului Herastrau in 4 vile spatioase, fiecare cu o curte generoasa. Noul campus al DSBU se construieste in zona Petrom City (in spatele Casa Presei Libere) si va fi gata pentru intampinarea copiilor in 2019.
Grupele de copii: Conform principiului educational german grupele de gradinite sunt mixte ca varsta de la 3 la 6 ani.


DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Aron Cotrus Nr. 51, sector 1, Bucuresti
Cartier: Cartierul Francez
Reper: intre Soseaua Nordului si Str. Nicolae G. Caramfil
Gradinita Scoala Germana Bucuresti
Numere de telefon: Tel.fix: +40 21 210 60 70;
Tel.Mobil: +40 786 869 030
Persoane de contact: Cristina Schmidt
Internet:
Web: www.dsbu.ro
E-mail:  kiga@dsbu.ro

Recomandati aceasta pagina: