Logopedie pentru copii
Alphabet Kindergarten

Alphabet Kindergarten

Alphabet Kindergarten reprezinta un proiect ambitios, axat pe dezvoltarea inteligentei emotionale si creativitatii copiilor, primul de acest gen din Romania, atent gandit, analizat si structurat, aflat intr-o continua dezvoltare, care s-a nascut din dorinta de a vedea zambete pe chipurile tuturor copiilor si implicit, parintilor.

Activitatea cadrelor noastre didactice are ca scop precis contributia la dezvoltarea creatiei artistice a copiilor prin provocarea aptitudinilor creatoare, exercitii de initiere in tehnica creatiei si largirea orizontului de cunoastere.

Copilul tau are deja 2 ani si nu vorbeste sau nu leaga propozitii?
Copilul tau pronunta incorect anumite sunete?
Copilul tau are peste 4 ani si combina cuvinte din 2 limbi in aceeasi propozitie?

Te asteptam la o evaluare logopedica si mai apoi, in cazul in care este necesar, la sedinte de logopedie logopedice pline de voie buna si zambete.

Logopedia este un proces care presupune stimularea aparitiei si dezvoltarii limbajului (vorbit, scris, citit), identificarea si recuperarea dificultatilor de pronuntie sau a tulburarilor de vorbire. Initial va fi evaluat nivelul de dezvoltare a limbajului copilului tau, iar in urma acesteia vor fi stabilite strategii de lucru in functie de nevoile copilului.

Sedintele de logopedie o sa contina exercitii si jocuri variate, atractive, care ajuta la stimularea comunicarii expresive, la corectarea pronuntiei si a tulburarilor de voce, ritm si fluenta.
In cadrul acestor intâlniri se lucreaza si pentru formarea structurilor perceptive- motrice de orientare temporala, spatiala, forme, marimi si culori, precum si pe dezvoltarea structurii gramaticale si corectarea scris- cititului.
Prin dezvoltarea capacitatii de comunicare, copilul capata incredere in sine si in fortele proprii, ceea ce duce la reducerea nivelului agresivitatii si inlaturarea insuccesului scolar.

Programul:

Categoria de varsta 2-3 ani (25-30 min ) interval orar 09:00-10:00
Categoria de varsta 4-6 ani ( 40-45 min) interval orar 13:00-14:00 si 15:00-18:00

Pentru mai multe detalii si costuri va rugam sa ne contactati la adresa de email admissions@alphabetkindergarten.ro sau tel 0721.752.843.
DATE DE CONTACT
Adresa: Soseaua Erou Iancu Nicolae nr.36
zona Pipera - Tunari
Numere de telefon: Tel.mobil: 0721 752 843
Persoane de contact: 0721.752.843 - Cornelia Slim pentru Romana & Engleza
0733.796.999 - Georges Slim for English, French & Arabic
Internet:
Web: www.alphabetkindergarten.ro
https://www.facebook.com/alphabetkindergarten.ro
E-mail:  office@alphabetkindergarten.ro, admissions@alphabetkindergarten.ro
Alphabet Kindergarten Alphabet Kindergarten Alphabet Kindergarten
Alphabet Kindergarten Alphabet Kindergarten Alphabet Kindergarten
Alphabet Kindergarten Alphabet Kindergarten Alphabet Kindergarten

Recomandati aceasta pagina: