Programe de Weekend pentru copii
Centrul de Meditatii OlimpiaEdu / Gradinita Olimpia Kids

Gradinita Olimpia Kids

OlimpiaEdu - Centrul de meditatii isi propune sa initieze copiii in lumea minunata a cunoasterii.

Noi venim in sprijinul educatiei scolare! Fiecare copil este unic, deci are nevoie de instruire personalizata!

La Centrul de Meditatii OlimpiaEdu din cadrul Scolii Primare si Gradinitei CASTELUL FERMECAT OLIMPIA imbinam elemente din domeniile psihologiei, psihopedagogiei cu sisteme specifice de invatare si pregatire motivand elevii pentru pregatire continua si performanta.

Personalul si profesorii centrului nostru acorda asistenta si pregatire elevilor din ciclul primar si gimnazial in baza evaluarii initiale, oferindu-le astfel posibilitatea unei instruiri personalizate si ulterior validarea cunostintelor.

Strategia OlimpiaEdu are la baza personalizarea programului de instruire si pregatirea, in functie de nevoile fiecarui elev. Pregatirea se desfasoara in grupe de maxim 5 elevi pentru materiile de baza (romana si matematica) si 5-7 elevi pentru limbile straine, incurajand o competitie pozitiva intre membrii grupului astfel incat toti elevii sa obtina rezultate cat mai bune, sa interactioneze unii cu ceilalti, sa lucreze in echipa si sa obtina performante maxime in momentele in care acest lucru este necesar.

Planul de instruire personalizat se bazeaza pe informatiile obtinute cu ocazia evaluarilor initiale si formative. Acesta urmareste remedierea lacunelor, propune metodele didactice potrivite stilului de invatare si nivelulului de cunostinte, contribuind la monitorizarea procesului de instruire al fiecarui elev.

Ce oferim:
Meditatii pentru invatamantul primar:
Predarea si consolidarea materiei in conformitate cu programa scolara;
Explicarea temelor pentru acasa, exercitii si probleme aplicate;
Matematica; Limba romana; Engleza
Pregatirea elevului pentru sustinerea examenului de admitere in clasa a V a

Modul de lucru:
Evaluarea initiala gratuita;
Emiterea planului personalizat de instruire in concordanta cu particularitatile individuale ale fiecarui elev;
Verificarea periodica a cunostintelor acumulate si feed-back catre parinti;
Profesori specialisti in invatamantul primar;
Individual sau grupuri organizate de maxim 5 elev;
Metode si mijloace moderne de instruire;
Program flexibil;
Durata sedintei este de 2h;

Meditatiile Centrului OlimpiaEdu sunt disponibile in trei variante lunare:
Pachet BASIC(1 sedinta / saptamana);
Pachet MEDIU (2 sedinte / saptamana);
Pachet EXTINS (3 sedinte / saptamana).
https://castelulfermecat-olimpia.ro/meditatii-pachete-educationale-si-tarife/

Sedintele pentru pachetele Mediu si Extins pot fi folosite pentru o singura materie sau mai multe - in functie de nevoile fiecarui elev. Se lucreaza individual sau in grupe de maxim 5 elevi (echilibrate din punct de vedere al nivelului de cunostinte si stilurilor de invatare).

Pachetele de Meditatii ofera:
4 / 8 / 12 sedinte de meditatii pe luna a cate 2 ore fiecare (in functie de pachetul ales);
Meditatiile sunt disponibile pentru matematica, romana si limbi straine;
Raport lunar progres cunostinte si comportamente;
Intalnire individuala cu parintii pentru evaluare Raport progres (lunar);
Informare vocationala pentru copii;
Asistenta si indrumare psihopedagogica permanenta pentru copii si parinti.

Centrul de Meditatii OlimpiaEdu NU are perioade specifice in care se fac inscrierile si NU au locuri limitate, inscrierile efectuandu-se permanent. Anumite dificultati in identificarea variantelor de pregatire, datorate apropierii de capacitatea maxima a centrului, pot sa apara incepand cu luna februarie.

Cu exceptia vacantei de iarna, Centrul de Meditatii OlimpiaEdu este deschisa in permanenta, asigurand astfel o continuitate a pregatirii elevilor si pe perioada verii, recomandata pentru toate clasele, dar in special pentru clasele terminale (elevii care trec in clasa a 5-a si a 8-a).

Testarea initiala este gratuita pentru elevii care se pregatesc in cadrul Centrului de Meditatii OlimpiaEdu, suma achitata initial pentru testare fiind dedusa din factura primului pachet educational achizitionat. In pretul testarii initiale este inclusa testarea nivelului de cunostinte pentru 3 discipline.

Pregatirea in cadrul centrului OlimpiaEdu are un grad inalt de personalizare si este adaptata ritmului de invatare al elevilor. Grupele de pregatire se formeaza in permanenta, pe toata durata anului, in functie de obiectivele agreate, tinand cont de nivelul de cunostinte, stilul de invatare si personalitatea elevilor, determinate cu ocazia testelor initiale sau evaluarilor periodice. Componenta grupelor formate este determinata de obiectivele si ritmul de pregatire specific fiecarei grupe si este monitorizata in permanenta.

De asemenea, un criteriu important in stabilirea programului de pregatire este programul scolar si disponibilitatea elevilor de a veni la pregatire. O disponibilitate redusa a programului, comunicata cu ocazia testarii initiale, poate duce in anumite situatii la imposibilitatea identificarii unei variante de pregatire la grup putand sa fie oferite variante de pregatire individuala temporara, pana la formarea unei grupe de pregatire, costul acestei variante fiind de 120 lei/sedinta.

Pregatire individuala temporara, pana la alcatuirea grupei de pregatire, solicitantul dorind sa inceapa pregatirea si nu mai asteapta formarea unei grupe noi din cursantii care se pregatesc deja in centre sau inscrierea unui nou cursant compatibil, costul unei sedinte de pregatire individuala temporara fiind de 120 lei;

Pregatire individuala permanenta, la cerere si in limita resurselor disponibile, costul unei sedinte de pregatire individuala permanenta fiind de 200 lei.
DATE DE CONTACT
Adresa: Drumul intre Vii Nr. 24, sector 3
Cartier: Vitan
Reper: Auchan Vitan / Stadionul Olimpia Vitan
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0731.680.372
Persoane de contact: Nicolae PETRESCU - Presedinte C.A. - tel: 0731.680.372
Cristina MATEI - Director Educational - tel: 0722.972.265
Internet:
Web: www.castelulfermecat-olimpia.ro
facebook.com/GradinitaOlimpiaKids
E-mail:  castelulfermecatolimpia@gmail.com

Recomandati aceasta pagina: