Programe de Weekend pentru copii
Gradinita Primii Pasi

Primii Pasi


PRIMII PASI CLUB / GRADINITA DE WEEKEND SECTOR 2, BUCURESTI

La noul CENTRU EDUCATIONAL / Gradinita de weekend sector 2, Bucuresti vom face "Primii pasi spre cunoastere si distractie" prin cluburi pline de activitate si creativitate:

Clubul de weekend interactiv si dinamic de invatare a LIMBII ENGLEZE "Play and Learn and Grow together" ii ajuta pe copii sa indrageasca limba engleza, reusind, in timp, sa o stapaneasca foarte bine, sa obtina certificari de engleza sau sa fie admisi la clase cu predare intensiva sau bilingva

pret: 35 lei / 2 ore

Clubul LECTURA ca abilitate de viata ofera solutii pentru cateva dintre provocarile actuale ale sistemului educational. Prin elementele de fundamentare si prin modalitatile de dezvoltare a competentelor de lectura si de formare a abilitatilor de viata la copii si tineri, cursul apartine zonei noilor educatii si permite dezvoltarea competentelor cheie. Prin modul in care a fost conceput, acest curs optional ofera solutii pentru cateva dintre provocarile actuale ale sistemului educational.

pret: 35 lei / 2 ore

Descopera rezultatul corect la CLUBUL MATEMATICIENILOR ISTETI! Isi propune sa transforme matematica intr-o disciplina mai atractiva, mai distractiva, nemaifiind disciplina "problema" atat pentru copii, dar si pentru parinti, mentionand ca, matematica nu trebuie privita ca un complicat sir de exercitii si probleme

pret: 35 lei / 2 ore

PROGRAMUL PETRECEM SAMBATA LA GRADINITA care are ca elemente definitorii joaca, imaginatia, dezvoltarea si armonia, iar prin activitatile pe care le cuprinde reprezinta un ajutor in dezvoltarea copiilor. Programul este unul interactiv ce include activitati educative si de miscare, activitati practice si creative, spectacole si alte activitati extra curriculare. Acest program se adreseaza tuturor parintilor care muncesc si sambata sau isi doresc un moment linistit sa desfasoare alte activitati dar si tuturor copiilor pentru care distractia inseamna multa miscare.

Programul se desfasoara in fiecare sambata intre orele 09:00 si 17:00 (cu masa inclusa)

pret: 60 lei / 8 ore

Va asteptam la La noul CENTRU EDUCATIONAL / Gradinita de weekend sector 2, Bucuresti PRIMII PASI!


TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Gradinitele Primii Pasi !
TV-GradiniteBucuresti.ro
DATE DE CONTACT
Adresa: Sediul 1: Str. Vladislav Voievod nr. 13, Cartier: Bucur Obor (Colentina)
Sediul 2: Str. Sucidava Nr. 27, vis-a-vis de Spitalul Fundeni
Numere de telefon: Sediul 1 - Colentina:
Tel. fix: 021/242.06.02
Tel. mobil: 0720.048.781 - Puscasu Alina

Sediul 2 - Fundeni:
Tel. mobil: 0722.522.898 - Cojocaru Camelia
Tel.mobil: 0726.857.763 - Vasile Andreea
Persoane de contact: Sediul Colentina:
Puscasu Alina - 0720.048.781


Sediul Fundeni:
Cojocaru Camelia - 0722.522.898
Vasile Andreea - 0726.857.763

Internet:
Web: www.gradinitaprimiipasi.ro
E-mail:  gradinitaprimiipasi@yahoo.com, office@gradinitaprimiipasi.ro

Recomandati aceasta pagina: