Parcuri de distractii
Terra Park

Terra Park
Bine-ai ajuns la Terra Park, un taram al distractiei pentru toate varstele, care aduna intr-un singur cele mai fascinante aventuri traite de Milo in jurul lumii. Inainte de a incepe calatoria printre atractiile acestei lumi, elibereaza-ti imaginatia. Vei trai senzatii atat de tari, incat te vei rataci printre cele mai captivante povesti. Mancarurile traditionale din intreaga lume iti vor da putere sa continui aventura, iar dupa victoria finala poti lua cu tine cateva suveniruri.

Ar fi bine sa-ti iei si curajul cu tine. S-ar putea sa ai surpiza de a te regasi in faimoasele imagini de la finalul aventurilor din atractiile surpriza.

Tot aici iti poti crea singur propria poveste, organizata pentru tine si cei mai buni camarazi de drum.

Pentru a incepe aventura Terra Park, trebuie sa ai cu tine cardul de acces. Acesta contine punctele magice, pe baza carora te poti bucura de toate atractiile parcului, poti poposi in zona mancarurilor internationale si poti lua cu tine oricare dintre suveniruruile preferate.

Milo, porumbelul voiajor

Daca te intrebi cine a creat Terra Park, raspunsul este Milo, porumbelul voiajor care a zburat in jurul intregii lumi.

Fiind deosebit de curajos, Milo a descoperit arta zborului cu mult inainte de vreme. Iar din momentul in care a dat pentru prima data din aripi, lumea a fost a lui. Condus de pasiune si curiozitate, a zburat peste toate marile si toate tarile, a trait cele mai tari senzatii si s-a aventurat in cele mai fascinante povesti. A ajuns in cele mai ascunse locuri ale planetei, a cunoscut cei mai bravi eroi, si-a gasit cei mai buni prieteni si a ramas cu cele frumoase amintiri.

Iar cand credea ca le-a vazut pe toate, mare i-a fost surpriza sa gaseasca aici cei mai curajosi copii pe care i-a vazut vreodata. A zburat multa vreme deasupra lor, fascinat de jocurile acestora si a descoperit ca micutii au o superputere inepuizabila: imaginatia fara limite. Asa ca a decis sa ramana aici. A ales cele mai distractive aventuri traite de el si le-a adus pe toate impreuna la Terra Park, locul in care oricine poate ajunge oriunde cu puterea imaginatiei.

Si ar mai fi multe de povestit despre Milo. Atat de multe, incat nu pot fi spuse toate acum, aici. Insa daca esti curios sa afli despre peripetiile lui, experientele inedite si povestile pe care le-a trait, ii vei putea citi povestirile pe blogul personal. Mai mult decat atat, te vei putea regasi si tu printre scrierile sale, pentru ca aventurile lui Milo continua la Terra Park, alaturi de noii sai prieteni.

Terra Park Terra Park Terra Park Terra Park
Terra Park Terra Park Terra Park Terra Park
Terra Park Terra Park Terra Park Terra Park
Terra Park Terra Park Terra Park Terra Park
Terra Park Terra Park Terra Park Terra Park
Terra Park Terra Park Terra Park Terra ParkDATE DE CONTACT
Adresa: B-dul Timisoara - Bucuresti.
Oriunde ai fi, la Terra Park poti ajunge cu gandul, cu tramvaiul, cu autobuzul, cu troleibuzul sau cu masina. E la fel de simplu.
Cu tramvaiul: 8, 25, 35
Cu autobuzul: 137, 138, 105, 168, 268, 368
Cu troleibuzul: 90, 91, 93
Terra Park
Numere de telefon: Tel/Fax: 031-228.30.30, 031-228.30.31
Internet:
Web: www.terra-park.ro
E-mail:  info@terra-park.ro, office@terra-park.ro
Terra Park Terra Park
Terra Park
Terra Park Terra Park

Recomandati aceasta pagina: