Cursuri de actorie / teatru / televiziune
Teatrul de Magie ~ Academia de Magie

Teatrul de Magie

Teatrul de Magie - Curs de Teatru si Improvizatie

Teatrul de Magie ~ Academia de Magie

Teatrul de Magie inaugureaza in aceasta toamna un Curs de Teatru si Improvizatie in cadrul Academiei de Magie, sub indrumarea lui Andrei Teasca (actor, magician si doctorand UNATC).
Dupa noua ani de succes cu scoala de magie, am considerat ca este nevoie de un curs separat de improvizatie si dezvoltare personala, pentru dezvoltarea memoriei, a concentrarii si atentiei, sub deviza „tearapie prin arta”.
Din cauza vietii agitate a societatii si inclusiv a parintilor, care nu au prea mult timp pentru familie, dar si din cauza vitezei dezvoltarii tehnologiei, copiii intampina dificultati de socializare si de exprimare personala.
Inscrierea la cursul Teatrului de Magie poate ajuta participantii din mai multe puncte de vedere.
Prin exercitiile si jocurile specifice, acest tip de curs le va dezvolta abilitatile de exprimare (renuntarea la emotiile privind vorbitul in public, imbunatatirea dictiei). Persoanele inscrise vor invata sa sa se exprime cu incredere in fata unei audiente, sa vorbeasca expresiv si cursiv; vor avea sansa sa-si imbunatateasca vocabularul, sa pronunte clar si corect cuvintele. Totodata lucrul in echipa ii va invata, prin comunicare si colaborare, sa socializeze mai bine cu cei din jurul lor.
Jocurile de improvizatie si interpretare, exercitiile privind exprimarea si miscarea scenica le vor imbunatati capacitatea de concentrare si memorare, empatia si gestionarea emotiilor - toate acestea intr-un mod placut si creativ, intr-o atmosfera de joc. Dar un joc disciplinat, bazat pe respectarea regulilor.

Cursul, cu o durata de o ora si jumatate, va avea loc in fiecare duminica de la ora 13:30 (sau, la cerere, cu reprogramare), la sediul Asociatiei Teatrul de Magie, denumit Casa Magicianului (str. Vasile Lascar, nr. 132), costul acestuia fiind 250 de lei/ luna.
fetitele~dragutele - Maria, Ioana si Elena - incantate si fermecate de spectacolul minunat de la Teatrul de Magie.
TV-GradiniteBucuresti.roDATE DE CONTACT
Adresa: Str. Vasile Lascar nr.132 | Bucuresti ~ Sector 2
Teatrul de Magie
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0761.334.334
Persoane de contact: Andrei Teasca
Internet:
Web: www.teatruldemagie.ro
www.facebook.com/teatruldemagie
E-mail:  office@teatruldemagie.ro
Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie

Recomandati aceasta pagina: