Produse BIO / ecologice pentru copii
Cuptorul BIO

Cuptorul BIO

Cuptorul BIO - Singurul catering 100% Bio din Bucuresti.
Lucrand cu noi vei descoperi ce simplu este sa-ti faci treaba. Vezi meniul nostru si comanda mancare online.
Noi iti garantam ca vom fi exact acolo unde iti doresti, vei primi mancare proaspata si sanatoasa precum si servicii superioare la un pret decent.

Intotdeauna mancare proaspata si sanatoasa.
Respectam conceptul BIO de la A la Z, cu fiecare ingredient adaugat in preparate. Fara comanda minima, mananci exact cat ai nevoie. Gatim din preparate BIO.

POVESTEA NOASTRA

"Nu exista iubire mai sincera decat cea pentru mancare"
GEORGE BERNARD SHAW

Reteta unei vieti SANATOASE
Lucram cu cei mai buni furnizori de produse alimentare asigurand intotdeauna cele mai bune si proaspete alimente. Aici veti gasi o mare varietate de feluri de mancare facute pentru a satisface orice gust.
Intotdeauna ingrediente PROASPETE
Ca firma de catering, intelegem programul, bugetul si flexibilitatea ceruta de dumneavoastra.
Poti comanda on-line si iti garantam ca vom fi exact acolo unde iti doresti, vei primi mancare proaspata si sanatoasa precum si servicii superioare.
Studiem in permanenta tendintele gastronomiei moderne, pentru a putea crea zilnic preparate noi.
Clientii nostri ne cer retetele preparatelor, lucru care este cel mai mare compliment adus unei echipe de bucatari.

Despre noi
Cuptorul Bio este solutia dumneavoastra de incredere pentru un catering sanatos si bio in gradinite din Romania. Suntem dedicati oferirii copiilor dumneavoastra mancare delicioasa si nutritiva, preparata cu ingrediente certificate bio si dragoste pentru detaliile gastronomice.

Misiunea noastra
Misiunea noastra este de a face experienta de masa a copiilor din gradinite mai gustoasa si mai sanatoasa. Ne angajam sa promovam un stil de viata activ si o alimentatie echilibrata in randul celor mici, oferind preparate bio si meniuri special create pentru a satisface gusturile lor exigente.

De ce sa alegeti Cuptorul Bio

Ingrediente Bio de calitate: Toate ingredientele folosite in preparatele noastre sunt certificate bio, crescute in mod sustenabil si selectionate cu grija pentru a va oferi cel mai inalt nivel de nutritie si gust.

Meniuri personalizate: Avem o varietate de optiuni de meniu pentru a se potrivi nevoilor si preferintelor gradinitei dumneavoastra. Putem adapta meniurile pentru a satisface cerinte dietetice speciale.

Sustenabilitate: Suntem dedicati reducerea amprentei noastre ecologice. Ne straduim sa minimizam deseurile si sa promovam o agricultura responsabila.

Gusturi Exceptionale: Bucurati-va de arome autentice si de gusturi delicioase in fiecare masa. Gatim cu dragoste si creativitate pentru a oferi preparate cu arome autentice si care sa fie pe placul copiilor.

Servicii pentru Gradinite

Meniuri Zilnice: Oferim meniuri zilnice pentru gradinite, cu optiuni variate pentru micul dejun, pranz si gustare.

Meniuri Speciale: Pentru evenimente speciale, cum ar fi sarbatori sau petreceri tematice, putem crea meniuri speciale si delicioase.

Personalizare: Putem personaliza meniurile in functie de cerintele si preferintele specifice ale gradinitei dumneavoastra.

Astfel, preparatele sunt gatite cu ingrediente certificate Bio, de la furnizori locali si internationali (Curcani Bio de Topoloveni, Pronat - Scufita Rosie, Microfruits etc).

MENIU | COMANDA
DATE DE CONTACT
Adresa: Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 4A, Sector 3, Bucuresti
Numere de telefon: Tel. 0770.734.719
Persoane de contact: Florin Turcu
Internet:
Web: www.cuptorulbio.ro
facebook.com/cuptorulbio
E-mail:  contact@cuptorulbio.ro, florin.turcu@cuptorulbio.ro
Cuptorul BIO Cuptorul BIO Cuptorul BIO Cuptorul BIO Cuptorul BIO Cuptorul BIO Cuptorul BIO Cuptorul BIO Cuptorul BIO Cuptorul BIO Cuptorul BIO Cuptorul BIO

Recomandati aceasta pagina: