Scoli particulare internationale
Mark Twain International School

Mark Twain
Informatii generale

Mark Twain International School, scoala privata internationala pentru copii si tineri intre 3-18 ani, a fost infiintata in 1995 de catre Anca Macovei Vlasceanu si Dan Macovei Vlasceanu si functioneaza conform Legii invatamantului ca fundatie non-profit.

Limbile principale de predare sunt limba engleza si limba romana, profilul scolii fiind bilingv.

MTIS opereaza in prezent intr-un campus scolar alcatuit din sase cladiri alaturate si din terenurile aferente, in zona rezidentiala de nord a Bucurestiului - Baneasa.

Campus scolar, dotari & resurse

MTIS functioneaza in prezent intr-un campus scolar aflat in zona "verde", de nord, a Bucurestiului, impartit in sase cladiri alaturate, destinate celor patru niveluri de invatamant pe care le deserveste. Amenajarile sunt moderne, iar salile de clasa sunt luminoase si primitoare. De asemenea, scoala le pune la dispozitie elevilor:
• o biblioteca generoasa,
• sisteme audio-video in fiecare clasa,
• 3 laboratoare de informatica (60 de calculatoare),
• 2 laboratoare de stiinte,
• 3 sali pentru activitati fizice,
• ateliere de pictura, muzica si teatru,
• sali de mese,
• cabinet medical,
• sistem video de supraveghere a claselor pentru siguranta elevilor,
• bazin de inot etc.

MTIS a finalizat un proiect in care solicita finantarea necesara construrii unui campus modern in viitorul apropiat, care sa satisfaca nevoia crescanda de spatiu pentru toate segmentele sale preuniversitare: preprimar, primar, gimnazial si liceal.

Resursele educationale de ultima ora pe care le utilizeaza elevii si profesorii sunt comandate de la edituri si firme cu traditie in domeniu, internationale si nationale.

Masa & transport scolar

MTIS dispune de 2 bucatarii, 3 oficii de servire, 2 sali de mese si de doua echipe de bucatarese talentate, oferindu-le elevilor sai posibilitatea de a servi pana la 4 mese pe zi (in functie de durata programului): micul dejun, dejunul si doua gustari (fructe si patiserie).

MTIS a achizitionat de curand 15 microbuze noi Renault care asigura, conform cererii curente, 80% din transportul scolar zilnic in conditii optime de siguranta si confort. Elevii pot opta pentru transport de la domiciliu sau dintr-un punct central fix


TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Mark Twain International School !
TV-GradiniteBucuresti.ro
DATE DE CONTACT
Adresa: Strada Erou Iancu Nicolae, nr. 89-93, Voluntari, Ilfov
Numere de telefon: Tel. mobil: 0724 000 900 sau 0735 000 160
Persoane de contact: Felicia Zelinca sau Anca Stanescu
Internet:
Web: www.marktwainschool.ro

Facebook: MTIS Facebook
Twitter: MTIS_Bucharest
Instagram: mark_twain_is
LinkedIn: Mark Twain Intl. School

E-mail:  contact@marktwainschool.ro

Recomandati aceasta pagina: