Articole pentru Gradinite
AlexMobilier ~ Mobilier de uz didactic

AlexMobilier ~ Mobilier metalic si de uz didactic

Produsele noastre sunt fabricate pentru mobilarea durabila a institutiilor, aceasta si defineste misiunea noastra in productie. Știm ca mobilierul solicitat de partenerii nostri va fi dispus la uzura masiva. Pentru acesta este nevoie de rezistenta buna la nivel calitativ inalt. Datorita proiectarii in 2D si 3D cu un spectru larg de materiale: lucram cu cadre metalice din otel galvanizat, din aluminiu, cu vopsire in camp electrostatic, cu produse de tapiterie si tamplarie, cu lemn masiv si placi aglomerate din lemn si cu utilaje CNC pentru un mobilier modern, estetic, de valoare, cu rezistenta sporita. Echipamentele de productie sunt in continua dezvoltare, masinile de inalta performanta functioneaza cu comanda numerica. Cea mai valoroasa resursa este insa omul, profesionistii din departamentul tehnic, financiar si comercial.

Impreuna cu clientii nostri evaluam necesarul cu mare grija si elaboram cea mai potivita solutie pentru invatamant prescolar, primar, gimnazial si superior. La amenajarea salii de curs suntem atenti la multe aspecte: adaptare la metode de predare-invatare in 8-12 ore, punem accent pe siguranta si mediu inspirativ, mobilier practic si rezistent.


Mobilier GRADINITA

Mobilier modular FLEX

Mobilier modular KALEIDO

Mobilier inaltime reglabila FLEX JUSTYDATE DE CONTACT
Adresa: Cluj, Nadaselu
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0724.054.766
Persoane de contact: Csilla Miklos - director vanzari
Internet:
Web: www.alexmobilier.ro
E-mail:  alexmobilier@gmail.com
AlexMobilier ~ Mobilier metalic si de uz didactic AlexMobilier ~ Mobilier metalic si de uz didactic AlexMobilier ~ Mobilier metalic si de uz didactic AlexMobilier ~ Mobilier metalic si de uz didactic AlexMobilier ~ Mobilier metalic si de uz didactic AlexMobilier ~ Mobilier metalic si de uz didactic AlexMobilier ~ Mobilier metalic si de uz didactic AlexMobilier ~ Mobilier metalic si de uz didactic AlexMobilier ~ Mobilier metalic si de uz didactic

Recomandati aceasta pagina: