Articole pentru Gradinite
Tunel de Decontaminare - Dezinfectare la intrare in Gradinite / After-School / Scoli

Tunel de Decontaminare - Dezinfectare la intrare in Gradinite / After-School / Scoli
Dimensiuni standard ( L x l x H ):
• 1000 x 1500 x 2200
• 1000 x 1200 x 2000
• 1000 x 1000 x 1800
• 1000 x 2000 x 1800
• 0.800 x 0.800 x 1600
la comanda se poate confectiona si dupa alte dimensiuni;

Tunelul propune o dubla actiune:
1. un covor imbibat cu biocid/dezinfectant care curata talpile incaltamintei persoanelor care trec prin tunel
2. un sistem de duze care imprastie ca un spray substantele dezinfectante pe hainele,bratele si corpul persoanelor care trec prin tunel.
Tunelul decontaminare este un echipament destinat preventiei contaminarii persoanelor din spatiul in care se face accesul, de catre persoanele care intra in acest spatiu. Preventia contaminarii se realizeaza prin pulverizarea de substante virucide/bactericide la trecerea prin tunelul de dezinfectie, inaintea accesului in spatiul vizat a fi protejat.
Prin cele 5 -8-12 duze de pulverizare (in functie de dimensiune) se asigura pulverizarea cu solutie de decontaminarea a persoanelor care trec prin tunel.
Functie de pulverizare activata de senzorul de miscare, sau prin butonul cap-scara,la trecerea persoanelor prin tunelul de dezinfectie, permite activarea sistemului de pulverizare.
Pompa de presiune permite obtinerea unei pulverizari de particule de lichid foarte fine, realizand astfel acoperire uniforma.
Sistemul electric, automatic si de pompare este incorporat intr-un cabinet electric din policarbinat tip PC cu grad de protectie IP 66, care asigura protectie la apa si praf .

DATE TEHNICE
Structura mecanica realizata pe un cadru din bara de otel de 20x20 mm. Policarbonat 4 mm; prevazut cu sistem de pulverizare, Senzor prezenta orientabil pentru pornirea/oprirea instalatiei cu unghiul de detectie 180°; Infrarosu,
I. Pompa presiune maxima/pompa: 3-5 BAR (asigura o pulverizare cetoasa), Qn = 3,1 l/min;cu bidon inclus,cu alimentare la priza 220-240 V si acumulator timp lucru 3 ore.-ACEST TUNEL ESTE MOBIL DATORITA FAPTULUI CA NU NECESITA ALIMENTARE LA PRIZA PE TIMPUL FOLOSIRII.
II. Pompa Un = 12 V, prevazuta cu transformator,( atomizor sursa 12 V),100/150 ml lichid la activarea senzorului.
Consum utilizare flux continuu: intre 06-1 l/min;consum trecere singulara: 0,1-0,2 l;rezervor din plastic; robinet pentru reglajul debitului;

UTILITATE
Tunelul poate fi instalat la : intrarea in gradinite, scoli,spitale,supermarketuri, mall-uri, aeroporturi,spatii industriale, cladiri de birouri si alte spatii publice.

Ce este tunelul de decontaminare?
Tunelul de decontaminare, deasemeni numit si tunel de dezinfectie ori tunel de dezinfectare, este un echipamnet de prevenire a raspandirii infectiilor.
Cum functioneaza tunelul de decontaminare?
Tunelul de decontaminare functioneaza prin pulverizarea se substante virucide ori bactericide la trecerea persoanelor prin tunel, prin aceasta pulverizare se realizeaza dezinfectarea persoanelor care trec prin tunel.
Trebuie avut in vedere insa ca decontaminarea se realizeaza doar pentru suprafetele expuse pulverizarii.
Deasemeni tunelul este dotat si cu un covor absorbant prin care se face si dezinfectarea talpilor.
Unde se recomanda a fi folosit tunelul de decontaminare?
Tunelurile de decontaminare ori dezinfectie pot fi folosite la intrarea in spitale, scoli, sedii ale institutiilor publice, piete, magazine etc. Chiar si la intrarea in locuinte, pentru persoanele care desfasoara activitati prin care intra in contact cu mai multe persoane, pe parcursul activitatii profesionale.
De ce nu folositi lampi cu ultraviolete?
Lampile UC-C germicide sunt niste dispozitive care emit o lumina ultravioleta care arde toate tesuturile cu care intra in contact, la fel ca lumina de la soare care ne bronzeaza, insa mult mai puternica si mai nociva. Acestea pot fi folosite doar in spatii inchise si doar dupa evacuarea persoanelor si a animalelor.
Ce solutii de dezinfectie pot fi folosite?
 Alegerea solutiei biocide o face beneficiarul in functie de tipul de unitate unde este amplasat tunelul de dezinfectie, prin condultarea specialistilor in dezinfectie.
Solutiile de dezinfectare folosite  trebuie sa fie conforme cu normele legale in vigoare.
Substantele biocide folosite trebuie sa fie avizate de ministerul sanatatii,  tunelul de decontaminare fiind doar un echipament de pulverizare de solutii lichide.
Trebuie avut in vedere ca pentru dezinfectare in cazul persoanelor care nu au un ehipament de protectie care acopera integral persoana, ca in cazul cadrelor medicale, pot fi folosite doar substante biocide care se incadreaza in categoria "TP1" (Tipul de produs 1: Igiena umana).


DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Vitejescu, nr. 5, sector 4
Numere de telefon: Tel.mobil: 0728.106.100
Persoane de contact: Manager: Serban Ada Mihaela
Internet:
Web: -
E-mail:  serbanada74@yahoo.com

Recomandati aceasta pagina: