Articole pentru Gradinite
Optiprint - Inchiriere de imprimante color si dispozitive multifunctionale

Optiprint - Inchiriere de imprimante color si dispozitive multifunctionale

Povestea noastra

Am infiintat compania Optiprint, d.o.o. in anul 2009 cu scopul de a pune la dispozitie solutii de inchiriere exclusive la un pret accesibil si un serviciu profesional pentru utilizatorii business de imprimante color si echipamente multifunctionale.

Afacerea s-a dovedit de succes si am inregistrat un interes crescut pentru serviciile noastre din partea utilizatorilor business, lucru ce ne-a incurajat, ca prin intermediul grupului de franciza sa extindem solutia noastra la nivel national si international. In momentul din fata suntem prezenti cu modelul de afacere in toata Slovenia, Croatia, Bosnia si Hertegovina, Romania, Serbia, Austria, Republica Ceha.

Pe baza modelului de franciza desavarsit, utilizatorii nostri business beneficiaza de aceleasi servicii indiferent de locul unde se afla si de modul in care este organizata activitatea acestora. Depunem in mod constant eforturi pentru dezvoltarea de metode avansate de imprimare si pentru imbunatatirea proceselor de lucru care usureaza munca angajatilor si a beneficiarilor francizei oferind astfel clientilor nostrii servicii profesionale la preturi accesibile.

Prin urmare, ne putem lauda cu utilizatori extrem de multumiti care au numai vorbe de bine despre noi, contribuind astfel la crearea unei povesti de succes a grupului nostru de franciza.

Punem in practica tendintele viitorului

Fiabilitate

Am fost primii care ne-am dezvoltat pe piata din Slovenia si am introdus o solutie inovatoare care duce la scaderea drastica a costurilor de imprimare. Datorita anilor de experienta pe care ii avem si datorita grupului vast de franciza, suntem cunoscuti ca fiind un partener de afaceri fiabil. Bazandu-ne pe focalizarea pe termen lung in crearea de servicii optime de imprimare, oferim utilizatorilor nostri business servicii si produse de calitate care sunt intotdeauna in pas cu timpul.

Atitudine onesta si parteneriat de calitate

Apreciem si depunem eforturi pentru a avea o atitudine onesta si de calitate fata de toti partenerii de afaceri care se bazeaza pe incredere si etica. Prin adaptarea la nevoile fiecarui utilizator si servicii de calitate reusim sa adaugam si sa mentinem parteneri de afaceri satisfacuti; avem deja peste 2.500 de agenti economici care ne-au acordat increderea lor.

Dezvoltare continua

Imbunatatirea continuua si urmarirea progreselor tehnologice sunt pasiunile care sunt prezente in compania noastra de la bun inceput. Prin intelegerea nevoilor partenerilor nostri am alcatuit un grup de profesionisti talentati care depun zilnic eforturi pentru a imbunatati serviciile noastre si pentru ca partenerii nostri sa experimenteze servicii din ce in ce mai bune.

Misiunea

Nu ratam nici o oportunitate de afaceri

Misiunea noastra este de a oferi solutii de inchiriere de imprimante color si echipamente multifunctionale de calitate, ecologice si la pret accesibil pentru toate tipurile de utilizatori business.

Viziunea

Eforturile si vointa duc la rezultate excelente

Sa devenim si sa ramanem lider de piata la nivel mondial in domeniul dezvoltarii de sisteme inovative pentru alimentarea neintrerupta de cerneala si in domeniul serviciilor de inchiriere de imprimante color, precum si echipamente multifunctionale.

Inchiriere de imprimante color si dispozitive multifunctionale

Inchirierea sau cumpararea unei imprimante?

Inchirierea imprimantelor Optiprint va ofera in schimbul unei chirii lunare complet fixe urmatoarele:

  • imprimanta color sau echipament multifunctional
  • numarul necesar de copii color sau alb-negru
  • recipient si/sau cartuse Optiprint
  • servicii de intretinere prompte
  • piese de schimb pentru imprimanta
  • colaborare placuta fara alte obligatii suplimentare

Comandati testarea gratuita a serviciilor si echipamentului!
DATE DE CONTACT
Adresa: B-dul. Constructorilor, Nr. 20A, Tronson A, Camera E4A.05, Sectorul 6, Bucuresti
Numere de telefon: Info
+40 31 405 35 70

Vanzari
+40 31 405 35 70
+40 77 402 20 40

Service
+40 31 405 35 69
+40 77 402 20 44
Internet:
Web: www.optiprint.ro
E-mail:  info.buc@optiprint.ro

Recomandati aceasta pagina: