Articole pentru Gradinite
Cutiuta Muzicala

Cutiuta Muzicala

Cutiuta Muzicala este unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale din Romania dedicat copiilor cu varste intre 1 – 7 ani cu o notorietate de peste 15 ani pe piata muzicala si vanzari de peste un milion de unitati.

Povestea Cutiuta Muzicala a inceput in anul 2001, cand Liliana Stefan, in rolul de proaspata mamica, a lansat, alaturi de MediaPro Music, primul album de cantecele pentru copii.

De-a lungul timpului, Cutiuta Muzicala a devenit un brand recunoscut in lumea mamicilor si a copiilor, dar si in industria muzicala romaneasca si, nu de putine ori, a reprezentat un instrument de educatie prin care copiii au invatat cele mai iubite cantecele.

Colectia Cutiutei cuprinde 10 volume de cantece, patru albume Cutiuta muzicala (Best of), doua volume de cantece de leagan si doua volume de povesti, care nu pot lipsi din colectia niciunui parinte.

Melodiile sunt interpretate de vedete de prima mana printre care se numara artisti, actori, sportivi, oameni de televiziune, in calitatea lor de parinti.
Cutiuta Muzicala Cutiuta MuzicalaDATE DE CONTACT
Adresa: Romania
Numere de telefon: Tel.Comenzi: 0728.666.451
(L-V 9:00 - 18:00)
Internet:
Web: www.cutiutamuzicala.ro
E-mail:  contact@cutiutamuzicala.ro

Recomandati aceasta pagina: