Articole pentru Gradinite
Smart Play

Smart Play

DACA IUBESTI MASINUTELE, CASUTELE SI FIGURINELE CONSTRUITE DIN PIESE LEGO ATUNCI AVEM SURPRIZA PERFECTA PENTRU TINE.
SmartPlay.ro este un magazin online unde puteti gasi o varietate de seturi de constructie, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Totul a inceput cu locul de joaca SmartPlay din Baneasa - primul loc de joaca exclusiv cu seturi Lego din Romania. Aici am putut observa comportamentul copiilor in timpul jocului. Dupa un feedback pozitiv de la parinti si copii, am decis dezvoltarea conceptului simplu de constructie spre structuri complexe. Avand in vedere istoria lunga a jocurilor creative, la noi puteti gasi o serie diversificata de cuburi pentru construit (plastic, carton sau cuburi iluminate). Pentru cei pasionati de Lego, va punem la dispozitie articolele de petrecere cu tematica Lego si venim in sprijinul dumneavoastra cu organizarea petrecerii. SmartPlay inseamna creativitate, imaginatie, inspiratie si distractie.

CINE ESTE SMART PLAY?
LEGO inseamna creativitate, imaginatie, inspiratie.
Lego inseamna, in esenta, joc. PLAY. Dar nu orice fel de joc. E un joc care iti ofera libertatea sa te distrezi, sa inveti, sa ii dai orice semnificatie vrei si sa iti construiesti propria lume. SMART PLAY.
Smart Play in Romania - In Romania, Lego a fost si este cunoscut pentru jucariile caracteristice - Lego Bricks. Insa acest brand ofera o paleta extrem de larga de produse si servicii. Dupa o experienta revelatoare a fondatorului Smart Play in Anglia, cu Lego Education, acesta s-a decis sa ofere publicului roman accesul la acesta educatie non-formala.

POVESTEA
Totul a inceput cu locul de joaca Smart Play din Baneasa - primul loc de joaca exclusiv cu seturi Lego, din Romania. Aici am putut observa comportamentul copiilor in timpul jocului. Dupa un feedback pozitiv de la parinti si copii, am decis dezvoltarea conceptului.
Lego inseamna educatie non-formala atat pentru copiii de toate varstele, cat si pentru adulti. Joaca devine o unealta pentru a invata. Astfel, Smart Play ofera servicii pentru cele trei directii: FUN, EDUCATION si CORPORATE.
DATE DE CONTACT
Adresa: Bucuresti
Numere de telefon: -
Persoane de contact: -
Internet:
Web: www.smartplay.com.ro
E-mail:  -

Recomandati aceasta pagina: