Articole pentru Gradinite
EURODIDACTICA

Eurodidactica

EURODIDACTICA – UN PAS CATRE SISTEMUL EDUCATIONAL EUROPEAN

Cum arata scoala secolului XXI?  Si care ar fi conditiile in care copiii ar merge cu drag la scoala, dornici de a exersa interactivitatea, experimentul, creativitatea? Este scoala visurilor noastre, ale parintilor de astazi, care constata cu uimire ca tehnologiile moderne ne depasesc imaginatia, iar cerintele copiilor nostrii sunt tot mai greu de satisfacut. 

Pentru ei si de dragul lor am gandit o oferta cuprinzatoare de materiale didactice si mijloace de invatare, echipamente inovatoare si mobilier modern, care sa le ofere cele mai bune conditii de studiu, PENTRU CA LE MERITA! 

CINE SUNTEM?

In peisajul pietei educationale romanesti, EURODIDACTICA vine cu cel mai complex  portofoliu de produse si servicii, care aduna laolalta oferta celor mai mari producatori  din Romania, tarile Uniunii Europene, China, India si Japonia privind:

  • Materiale didactice auxiliare:
  • Echipamente audio-video;
  • Table interactive
  • Mobilier destinat spatiilor de studiu, laboratoarelor, bibliotecilor, birourilor, spatiilor de arhivare, salilor de spectacol, salilor de conferinte.
  • machete si modele tridimensionale;
  • globuri geografice;
  • echipamente (truse) pentru laboratoare;
  • planse si harti pentru toate materiile de studiu;
  • harti geografice si planse tridimensionale;
  • soft-uri educationale.

Pentru a asigura un raport optim calitate-pret, Eurodidactica a initiat propria productie de table magnetice, aviziere, planificatoare etc., pe care le puteti gasi intr-un larg sortiment.

Totodata, suntem primii producatori de harti geografice realizate in tehnologia 3D din Romania, elaborate in totalitate de catre catre specialistii, inginerii si designerii  nostrii. 

UNDE NE PUTETI GASI?

Pentru vizualizarea intregii game de produse si servicii (mobilarea salilor de studiu/birouri/ biblioteci/arhive/laboratoare/sali de spectacol, oferirea solutiilor de iluminare/ sonorizare/ monitorizare centralizata a echipamentelor electictrice  etc)  va invitam sa ne vizitati in show-room-ul din or. Otopeni, unde aveti posibilitatea sa discutati cu specialistii nostrii in vederea adaptarii ofertei noastre la cerintele Dvs. si gasirea unor solutiilor optime pentru satisfacerea oricaror exigente.
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Drumul Garii Balotesti, nr. 20, Loc. Otopeni, Ilfov
Numere de telefon: Tel: 021-242.50.82/83/84; 021-367.31.86
Fax: (021) 367.31.86
Mobil: 0748-88.60.02
Persoane de contact: -
Internet:
Web: www.eurodidactica.ro
E-mail:  comenzi@eurodidactica.ro, office@eurodidactica.ro

Recomandati aceasta pagina: