Servicii pentru Gradinite
Quercus Delivery

Quercus Delivery

Quercus Delivery - catering si bufete de incinta:

- Institutii;
- Scoli si gradinite;
- Parcuri industriale;
- Santiere.

De mai bine de 20 de ani suntem o prezenta constanta pe piata romaneasca de catering, oferind servicii la standarde inalte de calitate, diversitate si profesionalism, atat in sfera publica, cat si in cea privata.

Clientii nostri pot alege sa comande mancarea preferata prin intermediul site-ului web, avand la dispozitie o mare varietate de preparate, de la meniuri traditionale pana la combinatii inedite ori deserturi.

Din portofoliul nostru fac parte institutii de stat, societati comerciale private reprezentand branduri importante din Romania. In acelasi timp facem livrari zilnice la firme si institutii. In punctele noastre de lucru deservim zilnic cateva mii de oameni.

Respectul fata de clienti

Respectul fata de clienti reprezinta unul dintre elementele care ne-au ajutat sa ramanem in aceasta piata pentru o perioada atat de lunga si chiar sa ne continuam obiectivul nostru de a deschide noi punct de lucru. Respectul fata de clienti inseamna in practica; realizarea retetelor „ca la arte”, ingrediente de calitate si in primul rand proaspete.

Inovatie in bucatarie

In toti acest ani am avut in echipa noastra bucatari extraordinari, oameni pentru care gastronomia reprezinta nu doar un job, ci un stil de viata. In bucataria noastra am incurajat inovatia, astfel ca mereu am adus imbunatari retetelor sau chiar am inovat preparate culinare extrem de apreciate.

Folosirea ingredientelor proaspete reprezinta pentru noi un obiectiv de la care nu ne abatem indiferent de problemele ce pot aparea in ceea ce priveste furnizarea materiei prime. In prepararea retetelor noastre nu folosim conservanti si ne bazam pe ingrediente naturale alese atent de la prodcatori locali: Lapte, oua, carne. Ne dorim sa aducem la masa dvs gustul preparatelor si retetelor traditionale.

Bufete de incinta

Compania noastra dezvolta impreuna cu partenerii sai Bufete de incinta, avand ca obiectiv principal deservirea personalului din cadrul unei unitati comerciale sau administrative.

Bufete de incinta; Acest serviciu este potrivit pentru o gama larga de locatii si se poate realiza la un nivel inalt de calitate a serviciilor oferite doar printr-o stransa colaborare intre agentii economici ce isi doresc deschiderea unui bufet de incinta ( tip restaurant ) in sediul lor si compania noastra.

Cum va fi preparata mancarea / produsele servite ?

Toate produsele comercializate in cadrul unui bufet de incinta sunt preparate chiar in locatia respectiva, astfel ne asiguram ca toate preparatele sunt proaspete si sunt servite intr-un cadru adecvat unui consum sigur din toate punctele de vedere.

  • Sedii de firma
  • Parcuri industriale
  • Institutii publice
  • Restaurante incinta de spital
  • Bufete de incinta in cadrul unitatilor scolare, de stat sau private.
  • Cladiri de birou
Evenimente

Quercus Catering Group va ofera servicii de Catering Evenimente Corporate dedicate ocazilor speciale organizate de compania pe care o reprezentati. Stim cat de important este timpul pentru dumneavoastra, astfel ca venim in intampinare cu o oferta dedicata evenimentelor  tip corporate. Dispunem de resursele necesare pentru a raspunde celor mai exigente asteptari, atat cu privire la serviciile oferite cat si in ceea ce priveste volumul preparatelor culinare comandate.
Dumneavoastra alegeti locatia perfecta pentru evenimentul companiei, iar noi aducem cele mai bune servicii de catering.
Preparatele vor fi alese impreuna cu dumneavoastra si vor fi adecvate tipului de eveniment pe care doriti sa-l organizati, adaptat bugetului si persoanelor invitate.
Cerintele pentru serviciile de catering dedicate evenimentelor de tipul Training si seminarii au o serie de particulariti;
Cea mai uzuala forma de organizare a serviciilor pentru un astfel de eveniment este urmatoarea: Welcome coffee, coffee-break Standard, Masa de pranz
Asigurarea pauzelor de cafea,cat si a mesei de pranz care poate fi servita atat sub forma meniului individual la caserola (pentru economie si spatiu ), cat si sub forma de bufet suedez.
Servirea catering evenimente se va face in vesela de unica folosinta si prezentarea preparatelor in cazul unui bufet suedez se va face cu ajutorul platourilor, respectiv suporti din inox tip chafing-dish.
DATE DE CONTACT
Adresa: Bld. Basarabia, Nr.250, cladirea C9, Sector 3, Bucuresti
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0745.353.818
Internet:
Web: quercusdelivery.ro
facebook.com/quercusdelivery
E-mail:  comenzi@quercuscatering.ro
Quercus Delivery Quercus Delivery Quercus Delivery Quercus Delivery Quercus Delivery Quercus Delivery Quercus Delivery Quercus Delivery Quercus Delivery Quercus Delivery

Recomandati aceasta pagina: