Servicii pentru Gradinite
Teatrul de Papusi - BiBabo

bibabo
Este ziua de nastere a copilului dumneavoastra si doriti sa faceti din mica lui petrecere una speciala pe care sa o tina minte, stim deja asta... Suntem si noi parinti si gandim exact la fel... Potrivit noilor reglementari putem veni la petrecerea copilului dumneavoastra, echipa noastra este compusa din doi sau trei oameni (in functie de povestea pe care doriti sa o prezentam), garantam respectarea regulilor de distantare sociala, suntem echipati corespunzator si in plus ne este foarte dor de zambetul copiilor...

Ce este de facut?!
Avem o lista de povesti clasice cat si cu scenariu propriu si le mai avem si pe cele cu tematica :) le gasiti pe toate cu descrierea detaliata aici ! Dupa ce va decideti asupra povestii, dati-ne un telefon (0725121701) sa blocam ziua si ora! Asta este tot! Let's party!

Cu mult drag,
BIBABO

TEATRUL PENTRU COPII BIBABO

Teatrul de papusi BiBaBo este o idee diferita de a-ti personaliza petrecerea. Datorita faptului ca suntem un teatru mobil iti usureaza tie munca. Venim acolo unde este nevoie de putina arta, aducem cu noi zambete, stare de bine, aducem personaje indragite care prin pictura iti vor transforma copilul intr-o printesa/print, fluturas, pisicuta, motanel, spiderman s.a.m.d .

Lumea viselor este infinita, iar noi facem parte din ea.

Fiecare spectacol in parte dureaza 30 minute, la fiecare inceput de piesa actorii nostrii incanta copiii cu muzica aleasa dupa gusturile si varsta celor mici, apoi la terminarea spectacolului actorii ies cu cel putin doua papusi pentru a-i saluta si a le arata celor mici putin din magia de a prinde viata papuselele noastre.
La cerere putem oferi spectacole cu o tematica anume insa pentru asta avem nevoie de minim trei saptamani.
DATE DE CONTACT
Adresa: Bucuresti & Ilfov
Numere de telefon: Tel.mobil: 0725-121-701
Persoane de contact: Elena Barbulescu
Internet:
Web: www.teatrul-bibabo.ro
www.facebook.com/teatrulbibabo
E-mail:  office@teatrul-bibabo.ro
BibaBo BibaBo BibaBo
BibaBo BibaBo BibaBo

Recomandati aceasta pagina: