Servicii pentru Gradinite
LaPoligraf.ro ~ Cabinet individual de psihologie - evaluarea comportamentului simulat prin tehnica poligraf

LaPoligraf.ro ~ Cabinet individual de psihologie - evaluarea comportamentului simulat prin tehnica poligraf

Cu ce ne ocupam?

Cabinet individual de psihologie - evaluarea comportamentului simulat prin tehnica poligraf, inregistrat la Colegiul Psihologilor din Romania prin codul 10B7926.Prevenire
Beneficiarii sunt asigurati in acest mod de fidelitatea si integritatea angajatilor.
...detalii

Screening de personal
Sta in natura umana sa ne prezentam intr-un mod in care celelalte persoane doresc sa ne vada, intr-un mod dezirabil atat pentru noi, cat si pentru ceilalti.
...detalii

Istoric Infractional
Istoricul infractional al unei persoane se poate cunoaste prin solicitarea cazierului judiciar, insa sunt situatii cand…
...detalii

Litigii
Natura sau specificul raporturilor juridice determina si natura litigiului.
...detalii

Fidelitate
Majoritatea persoanelor se gandesc la poligraf ca la un detector de minciuni cu care pot ,,prinde” persoanele asupra carora au dubii cu privire la fidelitatea in relatie.
...detalii

Confidentialitate
Confidentialitatea actului psihologic este protejata prin lege si este o obligatie a oricarui psiholog.
...detalii


Poligraful este un instrument folosit pentru detectia comportamentului simulat.

Pe baza unui stimul verbal sau obiectual se obtine o reactivitate psihofiziologica, care este inregistrata printr-o aparatura moderna, denumita in limbajul comun ,,detectorul de minciuni”. În fapt, sunt utilizati o serie de senzori pentru a inregistra o parte din functiile fiziologice, precum rezistenta elecrodermala a pielii, respiratie si tensiune arteriala. Examinatorului ii revine sarcina de a pregati corespunzator testarea si de a parcurge cu rigurozitate fazele pre-test, in-test si post-test.

Construirea si formularea intrebarilor se face intr-un mod clar, concis si fara dubiu, astfel incat nervozitatea de pe parcursul examinarii subiectului sa fie o caracteristica doar a minciunilor. Procedurile testarii sunt validate international si rezultatul materializat printr-un raport are o acuratete statistica foarte mare.

Examinarea poligraf

Examinarea se efectueaza in anumite conditii de mediu, care tin de o buna insonorizare, luminozitate si temperatura optima, fiind unii dintre factorii de care trebuie sa tina seama atat beneficiarul, cat si examinatorul. Acesta din urma trebuie sa aiba drept de libera practica din partea Colegiului Psihologilor din Romania, singura autoritate care certifica psihologul si cabinetul.

Sfera de aplicare a acestei tehnici este foarte larga si variata. Desi a pornit din zona penala, unde si in prezent este o specialitate aparte, de criminalistica si psihologie, aflarea adevarului a depasit sfera de justitie penala si s-a indreptat cu succes si catre zona civila.

Testul poligarf este popular

Testul este popular prin utilizarea sa ca metoda de avaluare a loialitatii in cuplu si in zona de recrutare a angajatilor. Astfel, problemele de loialitate ale partenerului pot fi identificate inaintea de casatorie sau in timpul acesteia, totul in deplina confidentialitate. Tot printr-un test, in slujba stabilirii corectitudinii si a unei competitii corecte, se pot analiza subiecti in faza de preangajare sau se pot obtine dovezi care sa sustina acuzatii de frauda. furturi, sabotaj, coruptie, consum de droguri sau spionajul economic.

Conflicte de orice natura

Conflicte de orice natura isi pot gasi rezolvarea prin punerea in evidenta a adevarului, scutind persoanele de lungi dispute juridice. Societatile de asigurari, firmele de paza, casele de avocatura, se pot asigura de elementele de corectitudine si nevinovatie ale clientilor si partenerilor, unde premisele de a pacali si formele de abuz sunt des intalnite.

Pentru aflarea adevarului prin tehnica poligraf se recomanda analiza riguroasa a oricarui caz dedus investigatiei, care alaturi de numarul de subiecti si locatia aleasa, pot influenta pretul si durata unei examinari.
DATE DE CONTACT
Adresa: Strada Polona 11c, Otopeni, Judetul Ilfov sau in cadrul companiilor solicitante de servicii poligraf.
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0757.094.209
Persoane de contact: Psiholog - Ionut-Daniel DUMITRASCU
Internet:
Web: LaPoligraf.ro
E-mail:  contact@lapoligraf.ro

Recomandati aceasta pagina: