Servicii pentru Gradinite
Angels Gastronomia Deluxe - Catering pentru copii

Angels Gastronomia Deluxe


Ciorbita (300 ml), fel principal( 250 g), (salata unde este cazul), desert (fruct) si paine, ambalate individual - pret intre 14,00 lei - 16,00 lei!
Mic dejun, pranz, desert si paine - pret intre 17,00 lei - 19,00 lei!
Pretul poate fi discutat in functie de numarul de copii si locatie!

   " Societatea noastra a fost infiintata in anul 2007 si inca de la inceput ne-am dedicat serviciilor de catering dedicate copiilor. In prezent lucram cu after school si before school de la diferite gradinite de stat si private, precum si cu diferite firme in ceea ce priveste masa de pranz. 
   Pregatim preparate culinare din pui, curcan, vita si peste. Toate preparatele se pregatesc in ziua respectiva. Nu lucram cu semipreparate. Acordam atentie maxima in ceea ce priveste normele standard de igiena in alimentatia publica. Meniurile sunt imbunatatite perioadic (daca este nevoie) de doctorul nutritionist, in functie de activitatea scolara a copiilor, conform regulamentului ministerului sanatatii publice si principiilor care stau la baza unei alimentatii sanatoase pentru copiii din unitatile de invatamant, astfel acesti copii sa aibe necesarul de vitamine corespunzator unei zi pline cu (diferite) activitati scolare.
        Firma noastra are profil de catering si include drept de fabricare a tuturor preparatelor culinare de orice fel si prosesare de produse alimentare, asigurare a serviciilor de alimentatie destinate revanzarii, bazate pe aranjamente contractuale cu clientul. 
       O atentie deosebita acordam materiilor prime folosite la prepararea mancarurilor, de aceea folosim numai legume proaspete, iar pentru perioada iernii ne gospodarim singuri  in ceea ce  priveste zarzavaturile,bulionul,borsul pentru acrit ciorbite, muraturi...etc  deoarece avem si noi copii, de aceea dorim o alimentatie sanatoasa pentru ei.
      Activitatea de productie, igiena personalului in bucatarie este supervizata permanent atat de conducere, cat si de unitatile sanitar-veterinare de control care ne controleaza  permanent in pastrarea igienii si sigurantei alimentare. Avem implementat sistem de autocontrol a materiei prime procesate cat si a personalului care este controlat  din punct de vedere medical.
       Preparatele culinare sunt insotite de aviz de insotire a marfii si declaratie de conformitate prin care societatea atesata calitatea cantitatea si prospetimea  preparatelor procesate in bucataria noastra.
      In cazul unei posibile colaborari va stam la dispozitie cu informatiile necesare pe pagina de contact.
Va invitam sa ne cunoasteti!"
DATE DE CONTACT
Adresa: Voluntari, Judetul Ilfov
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0725.988.496
Persoane de contact: -
Internet:
Web: www.angelsgastronomiadel.wix.com/angelsgastronomia
Facebook: Angels Gastronomia Deluxe
E-mail:  angelsgastronomiadeluxe@yahoo.com
Angels Gastronomia Deluxe Angels Gastronomia Deluxe Angels Gastronomia Deluxe

Recomandati aceasta pagina: