Servicii pentru Gradinite
Virus Protect

virus protect
virus protect
BIOSECURITATEA consta in proceduri preventive destinate reducerii riscului de transmitere al bolilor infectioase si mentinere in siguranta a locatiilor desemnate protectiei virucide, fungicide, sporicide si bactericide.

Cine suntem
VIRUS PROTECT SRL a fost infiintata in 2014, din dorinta de a oferi pietei din Romania servicii profesionale de Bio dezinfectie, odorizare si dezinsectie, prin metoda nebulizare (NOCOLYSE).

Prin urmare, toate produsele oferite de VIRUS PROTECT, sunt complet biodegradabile, complet ecologice, in conditii de siguranta pentru fiintele umane si sunt fabricate conform ISO 9001 - RO 13485.

Capacitatea echipei de a se alinia la cele mai noi tendinte din domeniu și experienta profesionala relevanta contribuie decisiv la furnizarea de servicii si solutii profesionale pe piata de profil.

Strategie
De la inceputul activitatii, VIRUS PROTECT, si-a propus sa castige un segment important din piata romaneasca. Domeniile noastre de expertiza, precum si liniile noastre de produse, ne permit sa fim prezenti in mai multe domenii: sanatate, transporturi, invatamant, industrie, hoteluri, restaurante, cautand mereu cai si metode pentru a ne extinde portofoliul de clienti.
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Pepelea, nr.1, sect.2, Bucuresti
Numere de telefon: Tel: +40 371 379 622
Mobil: 0734.001.001
Persoane de contact: Daniel Stoian - Sales Representative
Mobil: +40 751 033 403
E-mail: danielstoian@virusprotect.ro
Internet:
Web: www.virusprotect.ro
E-mail:  contact@virusprotect.ro

Recomandati aceasta pagina: