Servicii pentru Gradinite
Integrated FMS - Servicii de curatenie pentru gradinite

Integrated Facility Management Services

Integrated Facility Management Services isi exprima deschiderea de a oferi un sistem de facility management complet bazat pe transparenta si flexibilitate, orientat spre atingerea obiectivelor propuse de client. Integrated Facility Management Services ofera resursele umane, logistice si experienta acumulata in vederea optimizarii serviciilor conexe si asigurarea functionarii acestora la parametrii si la costurile tintite.

Lasati profesionistii sa lucreze pentru Dumneavoastra!

Personalul companiei dedicat serviciilor de curatenie este atent selectat, fara cazier, incadrat in munca cu contract pe perioada nedeterminata, in permenenta instruit in domeniul aplicarii diverselor procedee de curatenie.

Formam echipe specializate pe domenii: personal curatenie spatii birouri, personal protocol, personal curatenie dupa constructor, etc.

Asiguram tuturor angajatilor acces la servicii de medicina muncii, cu eliberare de fise de aptitudine, de catre un serviciu medical privat dotat cu ambulante,  precum si instruire atat la angajare, cat si periodic in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor si in domeniul situatiilor de urgenta cu firma specializata pe probleme de protectia muncii.

Asiguram transportul personalului propriu cat si al diverselor materiale si consumabile de curatenie cu autovehicule moderne, in permenenta verificate si cu toate reviziile tehnice la zi.

chipa Integrated Facility Management Services ofera servicii de curatenie profesionala destinate atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.

Suntem o echipa tanara, dornici sa oferim clientilor nostrii cele mai bune servicii profesionale, dispunem de resurse fizice si materiale pentru multumirea clientilor care ne solicita. 

Integrated Facility Management Services ofera o gama diversificata de servicii, cum ar fi:

  • Curatenie profesionala pentru birouri cu program de zi si de noapte
  • Spalare mocheta, tapiterii si canapele
  • Curatenie dupa constructor
  • Plasare personal protocol
  • Curatenie generala
  • Retusuri si amenajari
  • Interventii rapide pentru urgente
  • Dotarea grupurilor sanitare cu echipamente profesionale de igiena
  • Livrari de produse profesionale de igiena (consumabile)DATE DE CONTACT
Adresa: Punct de lucru: B-dul Alexandru Ioan Cuza nr.61, Sector 1
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0728 967 969
Persoane de contact: Cosmin Ilie
Internet:
Web: www.facility.ro
E-mail:  sales@facility.ro
Integrated Facility Management Services Integrated Facility Management Services Integrated Facility Management Services
Integrated Facility Management Services Integrated Facility Management Services Integrated Facility Management Services Integrated Facility Management Services

Recomandati aceasta pagina: