Concursuri educationale
Concursurile Internationale Scolare si Prescolare WINNERS

Concursurile Internationale Scolare si Prescolare WINNERS

"Va multumim pentru interesul dumneavoastra de a oferi alternative educationale de petrecere a timpului liber elevilor si prescolarilor si va dorim succes!"(adresa M.E.C.T. nr.38252/27.08.2008). Concursurile Winners au primit acordul permanent al M.E.C.T. cu nr.3767/15.07.03, acordul de principiu al M.E.C.T. cu nr.38252 din 27.08.2008 si acordul permanent al I.S.M.B. cu nr. 20729/01.02.06. Echipa Winners, alaturi de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului sprijina implementarea strategiilor de educatie extracurriculare, prin Concursurile WINNERS.
Participarea este deschisa ambelor nivele de prescolari. Temele si sectiunile sunt accesibile. Ne adresam tuturor copiilor prescolari, indiferent de gradul de pregatire actual, oferindu-le sansa de a-si pune in valoare deprinderile dobandite in gradinita si totodata stimulandu-i sa devina mai competitivi. Mai mult decat rezultatul, conteaza participarea onesta, trezirea si perfectionarea capacitatilor copilului (inteligenta, perspicacitate etc.) verificarea deprinderilor dobandite in vederea promovarii cu succes a diferitelor forme ulterioare de verificare scolara si examene. Toti copiii vor sa simta ca merita sa invete, vor sa se simta apreciati, competitivi si recompensati!

LA WINNERS STII SI ESTI PREMIAT!!! De-a lungul existentei acestor concursuri scolare si prescolare au participat cu bucurie sute de mii de participanti!!!
La editiile precedente s-au atribuit numeroase premii, constand in multifunctionale, DVD-playere ultimul tip cu USB, CD-playere portabile, camere foto, papusi Barbie, Spider-man, puzzle-uri, jocuri, carti Winners si multe alte produse marca Winners!
De asemenea, s-au acordat la precedenta editie produse marca Winners tuturor directorilor, organizatorilor si cate un trofeu Winners tuturor gradinitelor cu o participare foarte mare, precum si plansa de perete Winners "Calculator de numere romane" tuturor gradinitelor cu o participare mare.

Continuam sa recompensam toti castigatorii locurilor I, II si III. Si la aceasta editie se acorda multe premii atractive celor mai indemanatici de la sectiunea lor. Acestea pot fi medalii pentru castigatori, multifunctionale, CD-playere, DVD-playere, creioane, carti de colorat, jocuri, rechizite, carti Winners si CD/DVD-uri cu povesti si alte premii surpriza Winners.
Participarea la o sectiune a concursului se face cu minim 10 copii. Daca nu se atinge acest barem minim, se vor grupa la o alta sectiune. La subsectiunea sceneta numarul minim de participanti este de 7. Copiii pot fi inscrisi la oricate sectiuni doresc din cele sapte. Pentru participarile de grup premiate se va oferi un singur premiu mai consistent (toti copii din echipa achita revista integral, pentru a participa).
Detalii si actualizari la zi gasiti pe site-ul nostru minunilewinners.net si in Regulamentul Concursului.

NOI AVANTAJE WINNERS

- pentru a incuraja afirmarea tinerelor talente, oferim reviste GRATUITE, maxim 20% din numarul de prescolari platitori inscrisi, pentru concurentii din medii defavorizate. Acestia vor beneficia gratuit de evaluarea lucrarii de concurs, diploma de participare si o surpriza Winners, insa nu se califica pentru premii. Ex. 1: pentru 100-104 reviste platite, oferim gratuit maxim 20 de reviste, adica in total, vor putea participa maxim intre 120-124 de concurenti. Ex. 2: pentru 105-109 reviste platite, oferim gratuit maxim 21 de reviste, Ex 3: pentru 110-114 de reviste platite, oferim gratuit maxim 22 de reviste.
- oferim un sistem modern de inscriere care sa satisfaca toate cererile si preferintele. In premiera internationala, lansam Campania Early Booking in perioada (data efectuarii platii) 28.03.2011-8.04.2011 pentru editia a VII-a impreuna cu Campania All Inclusive. Detalii la capitolul Inscrieri.
- oferim diplome internationale, color, tuturor participantilor;
- toti concurentii vor primi un premiu surpriza.
- atribuim si diplome de excelenta tuturor cadrelor didactice cu peste 10 concurenti si directorului.
- oferim medalii castigatorilor premiului I si trofee gradinitelor cu o implicare mare (peste 90 de participanti);
- organizatorii cu peste 10 concurenti vor primi adeverinte internationale si un premiu surpriza
- cei care concureaza la minim 4 sectiuni vor primi bonus un alt premiu suplimentar;
- acordam concurentilor diplome pentru Premiul I, II , III si mentiune, pentru fiecare sectiune la care participa.
- am creat, la butonul Concursuri, Lista gradinitelor inscrise la editia curenta, ca o modalitate de confirmare a inscrierii cu succes a institutiei dvs (daca nu va regasiti pe lista, va rugam sa ne contactati urgent).
- va invitam sa vizitati noul magazin virtual Winners de pe site-ul nostru si sa achizitionati atractivele produse marca Winners;
- pentru probleme nerezolvate satisfacator in doua saptamani, puteti sa va adresati directorului general la: sesizari.winners@gmail.com.

Va invitam sa va inscrieti cit mai curand si va uram Succes Deplin!
Director General, Vasiliu Florin
DATE DE CONTACT
Adresa: Calea 13 Septembrie nr. 128, bl. P35, sc.1, et. 1, ap. 8, interfon 08, sector 5, Bucuresti
Numere de telefon: Tel.fix: 021 410 44 23
Orange: 0757 565 548
Vodafone: 0733 314 325
Fax: 021 411 23 42
Persoane de contact: Director - Vasiliu Florin
Internet:
Web: www.concursurilewinners.ro
E-mail:  concursurile.winners@gmail.com, vasiliuflorindan@yahoo.com

Recomandati aceasta pagina: