Concursuri educationale
Cea de a XI-a editie a Concursului de Arte Plastice si Decorative organizat de Scoala Gimnaziala “Anastasia Popescu” - Gradinitele „Arc-en-Ciel” (22 si 23 mai 2015)

14 mai - Dragi elevi, parinti si dascali, va invitam la cea de a XI-a editie a Concursului de Arte Plastice si Decorative organizat de Scoala Gimnaziala “Anastasia Popescu” - Gradinitele „Arc-en-Ciel”, care va avea loc in zilele de 22 si 23 mai 2015.
Concursul este avizat de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, iar profesorii indrumatori vor primi adeverinte de participare. De asemenea, institutiile cu elevi inscrisi in concurs vor primi, la cerere, diploma de participare, iar in cazul in care elevii vor obtine premii sau mentiuni, scolile, gradinitele sau cluburile de unde provin acestia pot primi diplome de merit.
· Vineri, 22 mai 2015, in sediul Gradinitelor “Arc-en-Ciel” din str. Ion Heliade Radulescu nr. 18 (reper: Parcul Obor – Str. Avrig), incepand cu ora 15.30, se desfasoara concursul pentru prescolari (categoriile de varsta A1 si A2).
· Sambata, 23 mai 2015, in sediul Scolii Gimnaziale „Anastasia Popescu” din str. Popa Nan nr. 47B, de la ora 10.00, sunt invitati sa participe elevii din clasele primare si gimnaziale (categoriile B1 – B4) si elevii Liceului „N. Tonitza” (categoriile C1 si C2).
· Pentru gradinitele si scolile din sectorul 1 sau din zonele apropiate, concursul este organizat vineri, 22 mai 2015, incepand cu ora 10.00, in sediul Gradinitelor „Arc-en-Ciel” din Str. Mitropolit Andrei Saguna nr. 46A, dar cei care doresc pot participa la acest concurs in sediile din sectorul 2.
In ambele zile, parintii sunt asteptati la traditionalul Art Café, unde, cu sevaletele, culorile si pensulele potrivite, se pot alatura celor mici in demersul artistic.
Tematica acestei editii:
– pentru sectiunile desen, pictura si ceramica: „A FOST ODATA CA NICIODATA... (Locuri si eroi din basme)” ; va rugam sa cititi indrumarile din sectiunea „Argument” a Regulamentului
– pentru sectiunea de icoane pe lemn sau pe sticla: subiect din iconografia ortodoxa, la libera alegere a participantilor
Descarcati Prezentarea si regulamentul concursului de AICI, formulare de inscriere: Formular de inscriere PRESCOLARI, Formular de inscriere SCOLARI si Formular de inscriere TONITZA.
Va rugam sa trimiteti formularele completate la aceasta adresa de e-mail (fundatia@sfmaria.ro), pana miercuri, 20 mai 2015 iar pentru orice alte detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0722 805 777 sau prin e-mail. Va asteptam cu drag!

Gradinitele ARC-EN-CIELDATE DE CONTACT
Adresa: str. Ion Heliade Radulescu nr. 18 (reper: Parcul Obor – Str. Avrig)
str. Popa Nan nr. 47B
Str. Mitropolit Andrei Saguna nr. 46A
Numere de telefon: 0722 805 777
Internet:
Web: www.arc-en-ciel.ro
E-mail:  fundatia@sfmaria.ro

Recomandati aceasta pagina: