Concursuri educationale
Concursul cu cele mai multe si variate premii - CU EUROPA ... LA JOACA - EUROSCOLARUL

CONCURSUL CU CELE MAI MULTE SI MAI VARIATE PREMII! PROIECTUL international „CU EUROPA ... LA JOACA - EUROSCOLARUL se desfasoara in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si este reaprobat prin protocolul de colaborare cu nr. 50248 din 08.08.2011, regasindu-se in „Calendarul Activitatilor NATIONALE Extrascolare”, pagina 5, a3: domeniul cultural-artistic, culturi sI civilizatii, la numarul 24.

CE ESTE „EUROPRESCOLARUL” ?

Un concurs de evaluare a competentelor, educativ si placut, pe masura cunostintelor prescolarilor;
Unica posibilitate de a concura alaturi de copiii din tara si strainatate;
Cea mai eficienta testare a cunostintelor copiilor la nivel international.

INFORMATII DESPRE CONCURS:
DESFASURAREA CONCURSULUI
In perioada 17-21 martie 2014, coletul soseste prin posta/curierat impreuna cu urmatoarele documente: revistele EUROPRESCOLARUL, diplomele prescolarilor, baremul de corectare pe varste, diplomele educatoarelor, acordurile de parteneriat, adeverintele, formularul-tip „CASTIGATORII EUROPRESCOLARUL” si cadourile surpriza.
Organizatorul pe Unitate (directorul/educatoarea/parintele) trebuie sa ridice coletul de la posta sau curier, pe care il va duce la gradinita, unde il va deschide in prezenta unui cadru didactic din unitate si va verifica continutul lui. Dupa ce se constata ca totul este in ordine, coletul se resigileaza pentru a fi redeschis in data de 26 martie, ziua concursului.
EUROPRESCOLARUL contine TREI fise de concurs, respectiv pentru 3-4 ani, 4-5 ani, 5-6 ani, si o diploma.

Domeniile abordate:
Limba si comunicare
Stiinte
Om si societate

In ziua concursului - 26 martie 2014 - fisele se vor completa conform nivelului de varsta al copilului. In momentul inceperii concursului, educatoarea va inmana fiecarui prescolar fisa de concurs, apoi va citi intrebarile pe rand, asteptand ca prescolarii sa incercuiasca raspunsul corect pentru a trece la urmatoarea intrebare. Concursul se incheie in momentul in care toti prescolarii incercuiesc raspunsul ultimei intrebari.
ATENTIE! La sfarsitul fiecarei fise exista un subiect de BARAJ, care ajuta la departajarea concurentilor. Timpul de lucru este de 30-40 de minute, iar prescolarul trebuie sa foloseasca fie cre­ioane colorate, fie carioci pentru incercuirea raspunsurilor de pe fisa de concurs.


Dupa sustinerea concursului, Organizatorul pe Unitate (directorul/educatoa­rea/pa­rin­tele) distribuie Organizatorului de Grup (educatoarea) baremul de corectare. Din acest moment se constituie Comisia Nationala de Evaluare: educatoarele de la grupa pri­mesc titlul de Membru al Comisiei Nationale de Evaluare, iar Organizatorul pe Unitate primeste titlul de Presedinte al Comisiei Nationale de Evaluare. Membrii Comisiei Nationale de Evaluare (Organizatorii de Grup) vor corecta pana pe data de 28 martie toate fisele de concurs si le vor inmana Presedintelui Comisiei Nationale de Evaluare (Organi­za­torii pe Unitate), pentru a se verifica corecti­tudinea punctajului acordat lucrarilor prescolarilor. Fiecare lucrare in parte va fi verificata conform baremului de corectare. Mult succes istetilor!
DATE DE CONTACT
Adresa: -
Numere de telefon: -
Persoane de contact: -
Internet:
Web: -
E-mail:  -

Recomandati aceasta pagina: