Produse nou nascuti
ePersonalizat.ro

ePersonalizat.ro

Cadouri personalizate cu stil, prin broderie!

Gasesti aici cadouri pentru bebelusi, copii, doamne si domni, pentru botez, nunta, aniversari si evenimente speciale! Majoritatea cadourilor pot fi personalizate atat cu text cat si cu o imagine (design de broderie) si fiecare pagina a acestor cadouri va pune la dispozitie cate 20 de designuri specifice produsului, 20 de monograme si toate semnele zodiacale! Asadar, fiecare cadou poate fi personalizat in zeci de variante, astfel incat sa se preteze oricarei persoane dragi sau oricarui eveniment special.

Suntem o echipa mica, dar entuziasta si iubitoare de frumos. Stim din experienta ca alegerea unui cadou (pentru cei dragi sau chiar si pentru noi insine) se poate dovedi de multe ori dificila. In cautarea unor produse deosebite, elegante si de calitate, am ales produsele personalizate prin broderie, cea mai stilata si calitativa modalitate de personalizare.

Dupa multe incercari, acumulari si experiente diverse, in care am cautat cele mai bune echipamente si materiale disponibile pe piata si ne-am specializat in personalizarea prin broderie, am lansat, chiar la inceputul toamnei anului 2015, site-ul www.ePersonalizat.ro.

Speram ca veti gasi aici cadoul original, elegant si cu stil pe care il cautati de multa vreme. Facem tot posibilul sa abordam o gama variata de produse, pentru toate varstele si evenimentele fericite din viata Dvs.
DATE DE CONTACT
Adresa: Sediu Social: Bucuresti, Sector 6
Numere de telefon: Relatii clienti: 0737.180.794
Internet:
Web: www.ePersonalizat.ro
E-mail:  contact@ePersonalizat.ro
ePersonalizat.ro ePersonalizat.ro
ePersonalizat.ro ePersonalizat.ro ePersonalizat.ro
ePersonalizat.ro ePersonalizat.ro ePersonalizat.ro

Recomandati aceasta pagina: