Scoli particulare sector 1 - Bucuresti

 Sector 1  Sector 2  Sector 3  Sector 4  Sector 5  Sector 6       Ilfov     Genesis Collegiate - Campus educational gradinita-scoala

GENESIS

Genesis Collegiate - campus educational cu gradinita si scoala este situat in zona Baneasa din Bucuresti si scolarizeaza peste 200 de copii, pe grupe de varsta de 3 - 6 ani - prescolari, respectiv 7 - 14 ani - scolari. Institutiile de invatamant Genesis Collegiate sunt acreditate de Ministerul Educatiei, avand rezultate foarte bune la concursurile scolare si in cadrul proiectelor educationale.

La Genesis Collegiate, luam in considerare ca fiecare copil este inzestrat de natura cu har si potential. Genesis Collegiate promoveaza educatia de excelenta, descoperind, dezvoltand si promovand potentialul nativ al fiecarui copil. Curricula Genesis Collegiate, organizata dupa crieterii internationale de excelenta in educatie, reprezinta un mediu de formare armonioasa, echilibrata, cu educatori si profesori dedicati, care formeaza si nu doar informeaza, educatori si profesori specializati in psihopedagogia excelentei, pentru care mentoratul inseamna un stil de viata.

Strategia educationala Genesis Collegiate vizeaza un program unic de Quality Education. Acesta include educatia formala, conform curriculum-ului national, imbogatit prin programul propriu de Enrichment.

Genesis Collegiate promoveaza ecosistemul copil - scoala - familie, considerand esential parteneriatul cu parintii si dorind mentinerea unei relatii scoala - familie cat mai apropiate, in interesul copilului si in spiritul unei relatii de comunicare oneste si etice.

Cadrul profesoral: 6 invatatori titulari in scoala, profesori calificati pentru toate disciplinele curriculare aferente claselor I-VIII, profesori de limba engleza, profesor de limba germana, profesor psihopedagog, profesor de pian, profesor de chitara, profesor de ansamblu coral, profesor de arte plastice si modelaj, profesor de teatru, profesor de pantomima, profesor de dans, profesor de informatica, antrenor de aikido, antrenori sportivi.

Membrii echipei au studii de specialitate si grade didactice, au absolvit cursurile institutiilor universitare de profil si sunt intr-un continuu de dezvoltare profesionala, prin urmarea de cursuri de perfectionare in tara si strainatate, prin traininguri orientate catre relationarea cu copiii si parteneriate cu institutii de profil. Succesul sistemului educational este asigurat de pregatirea, daruirea si experienta intregului corp profesoral.

Programul Genesis Enrichment cuprinde urmatoarele cursuri optionale si cluburi:

 • Cercul de limba romana si matematica;
 • Clubul de lectura;
 • Dezvoltare personala;
 • Limba engleza;
 • Teatru;
 • Pantomima;
 • Clubul de sociodrama;
 • Cor;
 • Pian;
 • Chitara;
 • Modelaj in lut;
 • Genesis IT;
 • Dans;
 • Aiki-Budo;
 • Ora zilnica de sport.

Limbi straine predate: Limba engleza; a doua limba straina, in functie de optiuni (franceza, germana).

Serbari si evenimente:

 • Serate muzicale;
 • Programul “Un muzeu pe luna”;
 • Multisport;
 • Serbari tematice;
 • Iesiri in aer liber;
 • Dezbateri;
 • Tabere sportive, de limbi straine, de arta si fotografie;
 • Scoli de vara, in cadrul campusului si in afara lui, in tara si in strainantate;
 • Proiecte ecologice;
 • Evenimente cu participarea parintilor.

Activitati extracurriculare:
Excursii (2/ luna) si tabere tematice: tabere sportive (schi, cercetasi, tenis si inot, dans), de limbi straine, de arta si fotografie; vizionari piese de teatru, spectacole de circ; vizite tematice la muzee, conform proiectelor in desfasurare; concursuri nationale si internationale; proiecte in parteneriat cu alte institutii cultural - educative.

Materiale didactice si echipamente:
Materiale didactice si echipamente diverse, atractive si educative, de cea mai buna calitate, care sa sustina un inalt nivel educational.

Transport:
Parc auto propriu; Campusul educational Genesis Collegiate detine un parc auto format din 11 microbuze (Mercedes Sprint, Peugeot Expert, Peugeot Boxer si Peugeot Partner).

Acreditare:
Scoala Genesis este institutie de invatamant acreditata de Ministerul Educatiei, in baza Ordinului MedC din septembrie 2006.

Orar: 8.30 - 18.00
Programul unei zile la Scoala Genesis:
08.15 - 08.30 - Sosirea elevilor
08.30 - 08.45 - Micul dejun
08.45 - 11.20 - Educatie formala
11.20 - 11.35 - Gustarea
11.35 - 12.20 - Educatie formala / Enrichment
12.30 - 13.15 - Enrichment
13.15 - 14.00 - Pranzul
14.00 - 16.35 - Enrichment
16.35 - 16.45 - Gustarea
16.45 - 17.30 - Enrichment
17.30 - 17.35 - Plecarea elevilor cu microbuzele scolii
17.35 - 18.00 - Activitati recreative si plecarea elevilor cu parintii.

Tarife:
2400 lei/ clasele I - IV;
2700 lei/ clasele V- VIII;
Taxa transport 300 - 500 lei, in functie de zona.

Spatiul scolii:
10 Sali de clasa, laborator de stiinte, centru de informare si documentare, cabinet de arte plastice, cabinet de istorie, cabinet de matematica, bucatarie proprie, sala de mese, bai la fiecare etaj, sala de festivitati, sala de sport acoperita, functionala in orice anotimp, loc de joaca pentru copii, dotat cu jucarii de exterior, curte spatioasa.

Grupele de copii:
Maxim 15 copii in clasa.

Alimentatie:
Promovarea sistemului „Natural si sanatos”, 4 mese/ zi pregatite in bucatarie proprie (2 mese principale (mic dejun si masa de pranz) si 2 gustari/ zi (gustarea de fructe si cea de dupa-amiaza)
Meniul NU include mezeluri, carne de pui si de porc. Totul se prepara in bucataria proprie, inclusiv desertul zilnic.

Vacante:
Scoala Genesis este deschisa pe tot parcursul anului scolar, cu exceptia zilelor legale libere si in ultima saptamana din luna august. Copiii beneficiaza de un program atractiv de vacanta.


Instalati Flash Player pentru a vedea filmul.DATE DE CONTACT
Adresa: Sos. Straulesti, nr. 89A, Sector 1, Bucuresti
Reper: intre Petrom City si Universitatea Bioterra
Numere de telefon: Tel.fix: 031 425 05 62
Tel.mobil: 0733 107 914
Fax: 031 425 05 62
Persoane de contact: Lidia Velici, Director Scoala Genesis
Telefon: 0723 305 307
E-mail: lidia.velici@genesis.ro

Corina Petcu, Director de Comunicare
Telefon: 0729 600 799
E-mail: corina.petcu@genesis.ro

Internet:
Web: www.genesis.ro
E-mail:  comunicare@genesis.ro
genesis genesis genesis

genesis genesis genesis

 
Scoala precedentaScoala urmatoare
Recomandati aceasta pagina: